Стават ли 195x65x15 на Styling 31 ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Стават ли 195x65x15 на Styling 31 ?
Archi написа:anzak написа:Archi написа:И аз съм с абсолютно същите джанти и ги продавам даже, ако се интересуваш на ЛС195/65/15 и нямам оплакване, а и както казват колегите зимата, колкото ти е по малка ширината на гумата толкова по лесно се кара в снега!
викаш да слагаме направо 135/70/15 а?
Не, казвам си мнението, обаче явно за теб е по - важно да се направиш на интересен
ми не ама тия размери гуми както каза колегата един пост по нагоре са ги смятали в БМВ и то не един и двама инженери и то спрямо масата на колата габаритите и и така нататък а тука колегите си правят експерименти на тяхен риск и с риск за другите около тях в движението сега друг е въпроса че 195/65/15 са по етини и по масови ама за такова нещо ми се струва даже и от движение могат да ви спрат
Барай шишарката Минкеее ....
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Грешно ти се струва т'ва за спирането от движение.
Стига филми аз разлика не открих и не взех 195 заради по-ефтиното ами защото найстина колата е по-проходима за хора като мен който живеят почти на Витоша.
Стига филми аз разлика не открих и не взех 195 заради по-ефтиното ами защото найстина колата е по-проходима за хора като мен който живеят почти на Витоша.
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- anzak
- старши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:Грешно ти се струва т'ва за спирането от движение.![]()
ами вземи си припомни листовките като си се явявал на изпит какъв отговора на въпроса какви гуми могат да се монтират на автомобила и там пише само размер одобрен от производителя даже в немския бриф си пише размера на гумите така че пак казвам ако иската карайте си с гуми и за шосеен бегач ама то си на ваш риск
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
anzak написа:boksioraE39 написа:Грешно ти се струва т'ва за спирането от движение.![]()
ами вземи си припомни листовките като си се явявал на изпит какъв отговора на въпроса какви гуми могат да се монтират на автомобила и там пише само размер одобрен от производителя даже в немския бриф си пише размера на гумите така че пак казвам ако иската карайте си с гуми и за шосеен бегач ама то си на ваш риск
Ако скоро си бил на изпит и си наясно няма да споря може и да си прав аз спомени за това нямам!
По-тая логика трябва половината коли по-света да бъдат спряни от движение.
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- anzak
- старши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:anzak написа:boksioraE39 написа:Грешно ти се струва т'ва за спирането от движение.![]()
Ако скоро си бил на изпит и си наясно няма да споря може и да си прав аз спомени за това нямам!
По-тая логика трябва половината коли по-света да бъдат спряни от движение.
ами да ти кажа сигурно доста преди теб съм бил ама това го помня за разлика от теб и това не е моя логика а правило а ти явно много си пътувал по света и си наясно кой къде с какви размери гуми кара
и си задай въпроса защо производителя препоръчва на примерно Е36 минимален размер 195/65/15 и колко тежи и колко тежи Е39 и какво ли става със сприрачния път и с устойчивоста на колата и пак наистина за последно казвам с какви гуми си карате колите си е въпрос на ваш рискБарай шишарката Минкеее ....
- anzak
- старши ентусиаст
-
http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/C0ACA3F9 ... ZDP_BG.pdf погледни член 10 точка 9 подточка 'а' да си опресниш малко паметта
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Не ми се спори с радиото!
Спора беше дали е "проблем" човека да кара с въпросните гуми,аз втора зима ще карам с тях и проблеми няма а ти ми вади още листовки,темата се изчерпа и според мене е за ключ.
По-въпроса с пътуването по-света е излишно да ти обеснявам...

Спора беше дали е "проблем" човека да кара с въпросните гуми,аз втора зима ще карам с тях и проблеми няма а ти ми вади още листовки,темата се изчерпа и според мене е за ключ.
По-въпроса с пътуването по-света е излишно да ти обеснявам...

- anzak
- старши ентусиаст
-
излишно е май ако беше ходил щеше да знаеш
- sarbina_525d
- Потребител
-
- Кара: bmw 525 d 2000g
- Мечтае да кара: bmw 535d ili x5
- Детайли за колата: BMW 525D ЧЕРЕН 2000г
аз съм с 215 65 15 също джип е
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
anzak написа:излишно е май ако беше ходил щеше да знаеш
Ходя за съжеление и след няколко часа пак,работа....
)Дядо ми на времето ми каза една поговорка:
"Не спори с глупака защото първо ще те свали на неговото ниво а после ще те бие с опита си!
- anzak
- старши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:anzak написа:излишно е май ако беше ходил щеше да знаеш
![]()
Ходя за съжеление и след няколко часа пак,работа....(каквото и значение да има за теб в темата т'ва..
)
Дядо ми на времето ми каза една поговорка:
"Не спори с глупака защото първо ще те свали на неговото ниво а после ще те бие с опита си!
еми на това ми е грешката че тръгнах да споря с теб
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
195/65/15 ще станат на джантите, обаче колата става наистина твърде ниска!
Сравнявал съм кола с 205/65/15 и със 195/65/15.
Предпочитам да дам 200 лв. отгоре за оригинален размер гуми, пред това да бера страх цяла зима къде и какво ще потроша по прагове, броня и пласмасарии отдолу...
Сравнявал съм кола с 205/65/15 и със 195/65/15.
Предпочитам да дам 200 лв. отгоре за оригинален размер гуми, пред това да бера страх цяла зима къде и какво ще потроша по прагове, броня и пласмасарии отдолу...
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
anzak написа:http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/C0ACA3F9-5635-4D15-BC56-8887EE27CAB6/0/PPZDP_BG.pdf погледни член 10 точка 9 подточка 'а' да си опресниш малко паметта
По тая логика ако погледнем хубаво този чл.10 т.9 подточка "Д" и "Е" то ние повечето трябва да сме със неизправни автомобили и трябва да сме спрени от движение а в точките пише следното:
д) има вулканизирани или регенерирани предни гуми;
е) не са балансирани колелата на лекия автомобил;
Така че колега anzak, единствения начин да те изгорят по чл.10 т.9 подточки "А", "Д" и "Е" е ако искат да се заядът с теб, така че можеш да живееш спокойно
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
- anzak
- старши ентусиаст
-
ALiGaToR написа:anzak написа:http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/C0ACA3F9-5635-4D15-BC56-8887EE27CAB6/0/PPZDP_BG.pdf погледни член 10 точка 9 подточка 'а' да си опресниш малко паметта
По тая логика ако погледнем хубаво този чл.10 т.9 подточка "Д" и "Е" то ние повечето трябва да сме със неизправни автомобили и трябва да сме спрени от движение а в точките пише следното:
д) има вулканизирани или регенерирани предни гуми;
е) не са балансирани колелата на лекия автомобил;
Така че колега anzak, единствения начин да те изгорят по чл.10 т.9 подточки "А", "Д" и "Е" е ако искат да се заядът с теб, така че можеш да живееш спокойно
колега аз не съм много голям фен на закона за движение въпроса беше дали съществува или не такова изискване и кат може би няма да се заядат ама застрахователите при една голяма щета ще се заинтересуват
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3