Смяна на мотор - от 2.0i > 3.0 Дизел М57D30 ... ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Смяна на мотор - от 2.0i > 3.0 Дизел М57D30 ... ?
Знам по-големия мотор си е направо приказка тези 2.0ки са слабички както и да го погледнем имам 750-тка Е38 там направо си е тръпка при всяко влизане в колата, но не мога да си позволя да я карам,че на ръчка отива 25 - 26л по борд, а реално и повече понеже от личен опит знам за тия бордове, че не е много точно поне аз така съм се убедил. Карахме една 523ка от София до Бургас нормална скорост 120-140км/ч все пак изванградско а борда даде около 7л не помня точно колко а реално пално пално я засичам даде 9.2 - 9.4 нещо такова, но беше над 9 та .... до там с борда.
Мисля, че 540ка е най-добре все пак гори по малко от 7цата V12, а мисля че върви повече, но там ми бяха казали че пак е сложно слагането на 4.4 мотор в 520ка пък и една оригинална 540 няма нищо общо с 520 със сменен 4.4 мотор ... по мое мнение : )
Незнам вече ... искам да си взема оригинално кола с по голям мотор ама как се продава моята ... на тази криза : D та засега мисля да се ориентирам към 2.8 : ))
Друг въпрос да не пускам нова тема - някой правил ли си е на Е39 новия фейс фарове стопове бъбреци и предна броня ( незнам задната дали да не остане и капаците на огледалата дали могат само да се сменят или трябва цяло огледало - което няма смисъл ако е така )
Мисля, че 540ка е най-добре все пак гори по малко от 7цата V12, а мисля че върви повече, но там ми бяха казали че пак е сложно слагането на 4.4 мотор в 520ка пък и една оригинална 540 няма нищо общо с 520 със сменен 4.4 мотор ... по мое мнение : )
Незнам вече ... искам да си взема оригинално кола с по голям мотор ама как се продава моята ... на тази криза : D та засега мисля да се ориентирам към 2.8 : ))
Друг въпрос да не пускам нова тема - някой правил ли си е на Е39 новия фейс фарове стопове бъбреци и предна броня ( незнам задната дали да не остане и капаците на огледалата дали могат само да се сменят или трябва цяло огледало - което няма смисъл ако е така )
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Ами колега за да я докараш до фейслифт на визия ти трябват фарове, стопове, предна броня, фейслифтови бъбреци, мигачи на калниците. Задната броня и огледалата може да не ги сменяш.
Ясно защото гледам има фарове, което преди време беше най скъпата част от Фейса на Е39 говорим за нови а сега от Англия за 500 600лв има, а предна броня мога да взема на 120лв нова, но не оригинална - другите части незнам трябва да се провери : )
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
За 120лв ще вземеш нов гол тайвански ментак и после докато е окомплектоваш с лайсни, решетчици, халогени, цената ще се промени коренно. Потърси си втора употреба окомплектована броня.

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
dbanchev написа:Ами колега за да я докараш до фейслифт на визия ти трябват фарове, стопове, предна броня, фейслифтови бъбреци, мигачи на калниците. Задната броня и огледалата може да не ги сменяш.
мигачите на калниците ??? да не бъркаш с е46 ?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2