Ремонт на рейка на е39 520I
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Re: Ремонт на рейка на е39 520I
Браво колега за ентусиазма и снимковия материал. Наистина полезна тема 

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Момчета, знаете ли от къде мога да намеря читави семеринги на ZF, каквито са оригиналните вградени в рейката? Питах в дару- нямат, търсих по магазини за семеринги обаче имат само някъкви афтърмаркет- като тези които сложих преди 1,5г и след има няма 20К км пак рейката е на лейка. Сигурен съм, че тече от семерингите защото всичко е ок по рейката- не е износен пръта, няма луфтове по втулките и тн. Просто тия семеринги толкова явно си карат- разкапват се и не държат на налягане. 
Малко развитие със семерингите при мене от днес: След като изрових буквално цяла София да търся семеринги на ZF и не намерих, един пич ме посъветва да си взема семеринги на Corteco- слегал на тая марка по джипа си тампони семеринги спирачни маркучи и тн и бил много доволен. Та ще ги слагам тия дни, пък времето ще покаже дали ще е ок работата..................

Малко развитие със семерингите при мене от днес: След като изрових буквално цяла София да търся семеринги на ZF и не намерих, един пич ме посъветва да си взема семеринги на Corteco- слегал на тая марка по джипа си тампони семеринги спирачни маркучи и тн и бил много доволен. Та ще ги слагам тия дни, пък времето ще покаже дали ще е ок работата..................

ivaylo_shack написа:антон написа:Оказа се ,че семерингите ,които съм ползвал са за ниско налягане и оттам е протекла.Накрая срещнах случайно шефа на фирмата ,която рециклира рейките тук при нас в Сливен и той ме убеди да му я занеса.Колата ми трябваше,а и вече ми беше писнало и я дадох при тях,ремонтираха я с 1 год.гаранция и вече 1 месец я карам.Ако някой иска ,мога да му дам координати.Даже ми остана една излишна рейка.
Антон ,тел.0887 400 121
Здравей колега аз имам интерес и за рейката, и за телефона на хората в Сливен!!! Пиши на лично, поздрави!
Здравейте и аз имам проблем с рейката може ли да ми дадете номера на тези хора от Сливен?
- rosssii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320
- Мечтае да кара: М5
имам леко тропане в реиката може ли да се натяга от някаде или ако има ремонтен комплект нещо.аз съм с ТДС 525
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Може да се натяга но така ще обереш луфта в средата а в краищата (крайно ляво и дясно) ще затяга. Възможно е да обереш луфта веднъж и после появи ли се или ако няма ефект - нов гребен или нова рейка. Пробвай с рециклиране, но не пипат червяка и гребена така че вероятно ще е безмислено. Търси си читава рейка е съвета ми! Поздрави и успех!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2