Тропане отпред
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Re: Тропане отпред
sparky01 написа:gosho_d написа:Тропане, чуваще се отвътре, или тракане като на ламарина, чуващо се и отвън?
Само тропане и се чува само вътре,няма дрънчене.
Няма смисъл да гадаем в понеделник ще я карам при други майстори да видим кво ще излезе
Същото е и при мене колега

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Sesko написа:sparky01 написа:gosho_d написа:Тропане, чуваще се отвътре, или тракане като на ламарина, чуващо се и отвън?
Само тропане и се чува само вътре,няма дрънчене.
Няма смисъл да гадаем в понеделник ще я карам при други майстори да видим кво ще излезе
Същото е и при мене колега. Като се има в предвид , че съм сменил всичко както и чисто нова рейка
. Не съм сменял само тампоните на амортисорите и тампоните на стабилизиращата щанга , но и на мене майстора ми вика всичко ти е здраво
. Ще се побъркам вече
.
Тампоните на стабилизиращата щанга били тропали по същият начин(малко ме съмнява),може там да е проблема при теб

- Sesko
- ентусиаст
-
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
И аз да се включа. При мен го има същото тропане, а рейката ми е рециклирана скоро + окачването е здраво.
Та само като идея, бях чел някъде, че тропането може да е от карето на кормилния прът.
При мен са за смяна въпросното каре и тампони на стабилизиращата щанга.
Скоро ще ги сменям и първо ще сменям тампоните. Тогава ще споделя впечатления, понеже и аз не знам от кое
от двете неща ми тропа.
Та само като идея, бях чел някъде, че тропането може да е от карето на кормилния прът.
При мен са за смяна въпросното каре и тампони на стабилизиращата щанга.
Скоро ще ги сменям и първо ще сменям тампоните. Тогава ще споделя впечатления, понеже и аз не знам от кое
от двете неща ми тропа.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- Sesko
- ентусиаст
-

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
То и при мен го има това потропване, което ме кара да мисля че го вграждат фабрично 

- Sesko
- ентусиаст
-
spacepl написа:То и при мен го има това потропване, което ме кара да мисля че го вграждат фабрично

- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Аз на 3ти ще я карам да и сменят тампоните и ще кажа след това как е.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- Sesko
- ентусиаст
-
bosmar написа:колега накрайници на рейка и шарнирните болтове аз бях със същия проблем направо дранчеше,моите не ги смених рециклирах ги 100 лева ми излезе нови бяха 200 но мнооуго приателчета не са доволни от тях и вече сам на 30000 км от както сам ги рециклирал и още не са мраднали нито мога да ги мардам с рака при един стругар в ямбол които от 30 години се занимава с това, един савет за рейка когато вдигнещ цялата предница гресирай хубаво зъбите рейката като махнеш маншоните и вартиш волана на ляво и дясно максимално от както е станала рейка не е кресирана моята старжеше и от тогава волана още по леко се варти и обешуми
колега къде ги видя тия зъби на рейката
drajevski
като се махнат маншоните на рейката и завъртиш волана на ляво или дясно като си под колата и пратовете които излизат от рейката не че може да има нещо но е хубаво да се направи тази процедура при мен като сменях накрайници и шарнири колата беше вдигната цялата във въздуха и тогава въртях волана с нещо стържеше с вибрации и се оказа че старата грес се испекла и почти я няма
като се махнат маншоните на рейката и завъртиш волана на ляво или дясно като си под колата и пратовете които излизат от рейката не че може да има нещо но е хубаво да се направи тази процедура при мен като сменях накрайници и шарнири колата беше вдигната цялата във въздуха и тогава въртях волана с нещо стържеше с вибрации и се оказа че старата грес се испекла и почти я няма

bosmar написа:drajevski
да но като махнеш тия маншони,там си има семеринги,къде са тия зъби
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
drajevski написа:да но като махнеш тия маншони,там си има семеринги,къде са тия зъби
Бягай и махай маншоните и ще ги видиш,стига си питал само !
Ilko Ivanov написа:drajevski написа:да но като махнеш тия маншони,там си има семеринги,къде са тия зъби
Бягай и махай маншоните и ще ги видиш,стига си питал само !
маншоните сам ги сменял ама няма зъби там
- nmizov
- Потребител
-
- Кара: 520I
Този проблем с потропването го имам и аз, при мене проблемен е накрайника на кормилната щанга! Пробвай при спрян автомобил да въртиш волана в двете посоки, но по-отсечено, ако се чува леко потропване би трябвало да са накрайниците!
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4