Въпрос за парното и музиката на БМВ Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от bibipec » 07 Сеп 2005, 22:33

С дизелите се шегувам, че са "печки". Печка няма за жалост :( би било полезно зимата :) иначе колата е с двузонов климатроник и има две врътки отзад по средата едната е за регулиране на духалката духа не духа, а другата за топло студено. Когато е на топло духа с зададената температура, на студено духа с температурата на въздуха отвън или ако е пуснат охладителя с леденостудена свежест :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от МАЧКАТОР » 07 Сеп 2005, 23:49

bibipec написа:С дизелите се шегувам, че са "печки". Печка няма за жалост :( би било полезно зимата :) иначе колата е с двузонов климатроник и има две врътки отзад по средата едната е за регулиране на духалката духа не духа, а другата за топло студено. Когато е на топло духа с зададената температура, на студено духа с температурата на въздуха отвън или ако е пуснат охладителя с леденостудена свежест :)
И моята е комби :mhihi:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 08 Сеп 2005, 8:07

еми и моята е комби ама ги няма тези глезотийки.Може би мойта е твърде стара щом няма това регулиране :mhihi: ...

добре де ... я се наведете и вижте под предните седалки че има духалки за назад, които духат само топло - имате ли ги тия работи?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 08 Сеп 2005, 8:59

и аз имам регулатор вкл/изкл топло/студено и печка. и под седалките пак духалки. много духлива кола :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 09 Сеп 2005, 21:37

Относно музиката нека поясня нещо :arrow: като си пуснете оригиналните плеъри/касетофони/и ви тръгва само предна лява,или само някоя друга тонколона,нали?това се оправя по следния начин :arrow: като си пуснете плеъра задръжте бутона Loudness и сте готови ;) 8)

пп.нека някой да го пробва и да каже какво е станало,но при е39-ката(525тдс) на приятеля ми ставаше по този начин ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от МАЧКАТОР » 09 Сеп 2005, 22:30

CheGevara написа:еми и моята е комби ама ги няма тези глезотийки.Може би мойта е твърде стара щом няма това регулиране :mhihi: ...

добре де ... я се наведете и вижте под предните седалки че има духалки за назад, които духат само топло - имате ли ги тия работи?
Охххх, отключиха ни темичката, идеално.....

Е34-ките имат също тия духалки отдоло, всички Е39 ги имат, независимо коя година са, ама в момента , в който сложиш неоригинални стелки тези духалки стават леко нефункционални :mhihi:

Сега ме интересува имаш ли подлакътник с капак между седалалките и колко ти е дълбок "джобът" под капака.....пиши ми и ще ти кажа каво имам в предвид :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Сеп 2005, 12:55

Даже и е30 ги имат :lol: да отбележа...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Сеп 2005, 0:53

Изтрих две от мненията. Продължавайте, проблем няма но се придържайте към темата, че знаете - тука става страшно ;)

ICE
В модераторския ще ти обясня защо изтрих постинга ти.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 11 Сеп 2005, 3:25

Съвсем правилно :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 12 Сеп 2005, 14:53

madeinbg написа:Съвсем правилно :yes:

това към кой е :roll: използвайте цитат бре хора :)

Потребител
Аватар

Мнение от BatkatA » 12 Сеп 2005, 22:06

Значи като задържа Laudness-а ми дава Sound linear или нещо от сорта и след тва проблема си продължава...

за подлакътника 10 мнения ве4е се обърках :)))

на мойто има само врътка ON и OFF няма топло и студено

най- вероятно защото е само за студен въздух иначе под седалките излиза топъл виздух има си отделни тръби

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaxMan » 12 Сеп 2005, 22:45

И аз от зад имам топло/студено.А за радиото нямaм проблеми, свири си нормално и на радио и на касетка.Но скоро ще го сменям с МР3-ка.

Потребител
Аватар

Мнение от BatkatA » 14 Сеп 2005, 13:19

Еба..т..... Всички имате за топло ... продавам колата :)))

А с MP3-to и там кви са цифри...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaxMan » 15 Сеп 2005, 18:09

А бе,за топлото от зад не знам дали има значение годината на производство?

Потребител
Аватар

Музиката

Мнение от jbravo » 19 Сеп 2005, 16:55

Аз също имам проблема с музиката - винаги се включва само предна лява колона на мах. Губи си настройките, ако няма контакт повече от 2 секунди. Много е досадно. Когато сменям музиката ще му мисля как да го решавам. А сега просто си нагласям настройките, докато чакам да вдигне налягане на маслото като запаля 8)

ПредишнаСледваща

Назад към E39