Проблем волана затяга
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jikata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540ia
Re: Проблем волана затяга
незнам колеги уж помпата работи ,а каква е тази игли4ка на сервотроника,каде да я тарся и как се оправя
- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
ако имаш време другият път я остави и ще я оправим.Обещавам.
- Jikata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540ia
мисля че разбрах каде е проблема-днеска си карах по едни завои с около 100км/ч и минах в режим типтроник и забелязах 4е като сам на 5 (някаде под 2000 оборота )всичко е ок ,но когато варнах на 3-та (с около 3400-3550 оборота) е тогава по4на да ми насича.Тоест когато вдигни обороти мотора(саответно и оборотите на помпата) е тогава е проблема.и си мисля че проблема е в помпата.и ще отида да я оправя и после ще споделя(но това чак другата седмица)
- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60
- Мечтае да кара: x6
колеги този проблем с затягането се получи и при мен!помпата съм я сменил и няма виене,реиката няма течове,а волана затяга и трудно с върти!
ква е тая работа незнам,направо вече ще мисе пръсне мозъка,дойде ли зимаи се почват някви проблеми!някой знае ли каде да тарся проблема?

- valeto_01
- Потребител
-
- Кара: е39 520и
здравейте колеги,с моята е39-ка имах същия проблем /волана ми затягаше/ .ходих при доста майстори,единия каза-рейката за смяна,другия каза хид.помпа заминала,друг каза кормилния прът за смяна /550лв-без труда/
,след което реших с помоща на мнения от форума и приятели ,сам да пробвам да си отстранявам проблема.ремонта извърших за около 10 мин./вземах един спрей течна грес,качих колата на канал,напръсках обилно каренцето на кормилния прът/ и проблема се реши 

- alkapone777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 xdrive
Здравейте колеги аз имам същия проблем със стегнатия волан.От 2 дена е така.Възможно ли е да ми се е запушила някъде помпата или маркучите защото като навивам волана маслото в казанчето не мърда а и някакво тропане се чува от волана.Дайте идея какво да гледам.Помпата е втора ръка но от скоро я имам.
- alkapone777
- кандидат ентусиаст
-
Колеги да споделя че с моята е39 проблема се реши само за 8лв/Благодарение на valeto_01-Колега благодаря за съвета-стана и при мен-сега е супер 

alkapone777 написа:Колеги да споделя че с моята е39 проблема се реши само за 8лв/Благодарение на valeto_01-Колега благодаря за съвета-стана и при мен-сега е супер
Ако беше написал как ти се е решил проблема , щеше да ти се изтъркат пръстите , или клавиатурата ? Ееййй няма да се научите . Заглавието на темата е `Проблем волана затяга` ами нали на друг като се случи това затягане ще потърси във форума с `Търсачката` и с какво ще му помогне това твоето ? Колеги да споделя че с моята е39 проблема се реши само за 8лв/Благодарение на valeto_01 -- или само искаш да се похвалиш ли , какво ?

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Ами сигурно и той е пръскал с някакви спрейове за 8 лв... За тези пари не виждам друг ремонт 

nightdriver написа:Ами сигурно и той е пръскал с някакви спрейове за 8 лв... За тези пари не виждам друг ремонт
Ми....нова рейка

- alkapone777
- кандидат ентусиаст
-
Просто имах предвид че ми е помогнал valeto_01 и проблема ми се реши по начина по които той е писал-Съжалявам за грешката 

колеги моя волан на 1 ва и на задна скорост при подаване на газ е добре ,обаче ако изключа от скорост едвам се върти от какво е това
520и 97
520и 97
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2