Слагане на люк
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Слагане на люк
първо няма кой знае колко кабели да минават през тавана второ струва ми се това е по малкия дявол от колкото да правиш дупка за шибидах
Барай шишарката Минкеее ....
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
не колега няма дупки реже се тавана на друго бмв с люк и се присажда целия таван на твойта кола да речем,после за да проработи люка какво се иска да се вземе само + и - ,смисъл такъв през една от гредите на купето колко кабела минават два ли са (+и-)?????

- bili1
- ентусиаст
-
дайте акъл колеги един колега ще ми резне тавана му въпроса ми е каде трябва по точно да се резне и после при слагането на мойта кола какво ще иска за да проработи????
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колега лятото като търках боята на колата, на задната греда т.е. м/у задните врати и задното стъкло ламарината където е някъде на 15-20 см от тавана на долу си има точно отбелязано с жълта /позлатена/ лента за рязане на ламарината, т.е. тавана, на предната колонка също има такъв фабричен белег за рязане. Проблема е да намерите къде е точно и да срежете с флекса. Като преди това е добре да свалиш всички гумени уплътнения, кората на тавана отвътре да изкараш, да откачиш сноповете кабели които вървят там и др. неща които трябва да се свършат преди да режеш. Имай в предвид, че рязането е лесно, после трябва да сложи "новия" таван заварен с телоподаващо не с електрожен, да сложиш 4 бр. отводнителни маркуча. Доста работа те чака и си направи добре сметката да ли си заслужава. Поздрави.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ако речеш да го режеш имам зеге 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Мани го това зеге, трябва да свали и челния и задния прозорец, доста хамалогия е.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
За какво ти е люк бре да ти изгният колонките и да ти тече вътре... тва го мразя най много, защото почти няма люк който да не почне да тече от отваряне и затваряне... Първата ми кола беше с люк и такъв съм го ял.... точно когато е развален и си го закрепил ще се намери някой любопитко да се помъчи да го отвори и мъка....
за мен е ненужна екстра.

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Колега, защо трябва да се вкарваш в такъв филм с неясен край, ако толкова много държиш да имаш фабричен люк не е ли по добре да смениш колата за такава с люк? 

- bili1
- ентусиаст
-
Колеги вие ме отказахте от тая операция не за друго за средствата или,че ще падне голяма хамалогия ама ще земе накрая да протече найстина или няма нещо да стане както трябва и ще се изям от яд!! 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Карай си колата и не се занимавай с "мисия невъзможна". Има колега от Е34 раздела, който е направил тази процедура. Само прочети темата и ще ти стане ясно на какво се е подложил: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=192208&start=0
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Е аз не разбрах на какво се е подложил, сменил е тавана и ...
kalin4o1986 написа:Що се отнася до качеството мога да кажа само едно -----------Моя параход е с двигател м50б20.От 2 години съм с новия си таван и най-редовно разтривам кокалите на моя старец с 200-210км/ч и тавана ми още не е изхвърчал а си е на мястото.От като съм го сложил не съм имал проблеми нито с тавана нито с шибидаха.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Аз бих го резнал при положение , че колата ми е за боядисване и така с един куршум - два заека ! Бих заменил моя шибедах с панорамадах , много ме кефи , един ден ако имам време и пари...
- bili1
- ентусиаст
-
иначе от темата в Е34 и аз неразбрах къде колегата е имал проблем след тази операция която е направил с тавана!!! 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Всичко вече е изприказвано/написано, колегата от Е34, просто е казал какво е направил и го е направил - истински ентусиаст, както казвате. Иначе ако си намериш таван, свободно време ако ще го правиш сам и средства дерзай като се стопли времето. Поздрави.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3