Теч от хидравликата - маркучи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Re: Теч от хидравликата - маркучи
Колеги,а някой пробвал ли е да ги рециклира тия маркучи,незнам имат ли някакви клапани в тях.Единият е просто маркуч,а другия има капсулован накрайник от едната страна.
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Колега сваляш въпросните маркучи и ги носиш в Папе на Ботевградско шосе блок 6,там ти ги прекапсоловат с твойте накрайници и ти слагат нов маркуч,купуваш си нови скоби дифтунги медни и ги сменяш.За три маркуча с преместване на клапан от единия ми взеха 27лв.Но се заредете с търпение защото трябва да дойде вашия ред,аз лично чаках 1,30 ч.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Здравейте, колеги!
След теч в хидравликата майсторите ме посъветваха да подменя нужните маркучи и тръби. Консумативите по ремонта са 575лв.
Важно - при теч в хидравликата, алтернаторът се навлажнява и си отива набързо. Та имайте предвид, че ако карате така може и без алтернатор да останете (160-180лв ремонт). Пазете се да не ви хване на път.
След теч в хидравликата майсторите ме посъветваха да подменя нужните маркучи и тръби. Консумативите по ремонта са 575лв.

Важно - при теч в хидравликата, алтернаторът се навлажнява и си отива набързо. Та имайте предвид, че ако карате така може и без алтернатор да останете (160-180лв ремонт). Пазете се да не ви хване на път.

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2