Изкарване на 3.5мм аудио жак?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
NAPSTERS написа:presko79 написа:благодаря на колегата качил последните снимки,днес ми остана малко време и постьпих по начина на колегата, става вьпрос за бизнес рдс.всичко е перфектно ,махнах и платката за предусилватела на главата.само че не сложих аудио жак,а извадих кабел завьршващ с чинчове,оттам с преход в телефона(засега) звукьт е кристален но имам и бас каса та така,голямо благодарско от мен
кажи баба тенкЮ
Respect man!

Днес хванах поялника и за 15 минути бях готов! Качеството е уникално, никога не съм си мислел че от тези колонки може да се чува толкова чиста музика, дори от MP3

Аз махнах и цялата механика на касетофона, изписва си TYPE ERROR, но това не ме притеснява ни най-малко

Някой колега ако се затруднява с интервенцията за този модел като моя да пише на лично и ще го направим! Безплатно разбира се, за 5 минути работа е

Благодарности на всички озовали се с помощ по въпроса

Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
Колега, извинявай, че използвам твоята тема, но и аз имам един въпрос, който също е свързан с музиката в Е39. Както разбрах от тази тема прекарването на аудио жак няма да е проблем. И затова искам да попитам дали със същата лекота може да се изкара и AUX. След тази интервенция ще мога ли да използвам и касетофона или ще трябва да се примиря, че повече няма да имам касетофон в колата. Аз лично не разбирам много уредби, чейнджъри и тн. Затова се търся експертното мнение на колегите от форума. И така мисля си ако може лесно да се прекара AUX дали няма да можа през този AUX да се пусне сигнал от cd changer. Иначе колата е BMW Е39 със стандартния касетофон BMW Reverse. След прочетеното по тази тема видях, че вариантите са много, но все пак ме интересува някой по-" хуманен" вариянт; без изкормяне на частите за радиото.
Още веднъж се извинявам, че използвам темата на колагата.
Благодаря предварително!
Извинявам се ако въпросът ми е идиотски, но не съм експетрт в темата.
Още веднъж се извинявам, че използвам темата на колагата.
Благодаря предварително!
Извинявам се ако въпросът ми е идиотски, но не съм експетрт в темата.
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Respect man!![]()
Днес хванах поялника и за 15 минути бях готов! Качеството е уникално, никога не съм си мислел че от тези колонки може да се чува толкова чиста музика, дори от MP3![]()
Аз махнах и цялата механика на касетофона, изписва си TYPE ERROR, но това не ме притеснява ни най-малко![]()
Някой колега ако се затруднява с интервенцията за този модел като моя да пише на лично и ще го направим! Безплатно разбира се, за 5 минути работа е![]()
Колега, ти с Business RDS ли си?
twake написа:Respect man!![]()
Днес хванах поялника и за 15 минути бях готов! Качеството е уникално, никога не съм си мислел че от тези колонки може да се чува толкова чиста музика, дори от MP3![]()
Аз махнах и цялата механика на касетофона, изписва си TYPE ERROR, но това не ме притеснява ни най-малко![]()
Някой колега ако се затруднява с интервенцията за този модел като моя да пише на лично и ще го направим! Безплатно разбира се, за 5 минути работа е![]()
Колега, ти с Business RDS ли си?
Да, само че моделите са няколко, аз съм с този :
http://www.erta.ru/base/bmw/ph7860t.shtml
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
И аз съм с такъв. Утре мисля да прявя процедурата. А от къде после минава кабела? Целта ми е да стигне до навигацията. Понеже тя може да възпроизвежда мп3/мп4 и с нея ще се връзва. Въпроса ми е дали може кабела да излезе от страната на жабката долу под нея и от там в навигацията?
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Аз съм сложил кабела, в отделението под телефона, там където има едно дето се отваря и затваря
, по-късно и снимки
. и съм навил вътре около 30см. кабел за всеки случай, да може да стигне по-далеч, за лаптоп или за каквото си искам
. А кабела го пуснах покрай скоростите, стана супер.

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
spacepl написа:А на 16:9 как е положението
ако имаш ТВ модул е лесно тои има вход, но е моно

I-BUS-a , така ще имаш и текст на монитора кои пее и т.н. според мен това е наи-лесния вариянт just plug and play

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Изкарване на 3.5мм аудио жак?
да извадиме темата от прахта
имаме успешно изваден стерео вход от касетофона на навигация 4:3 и при 16:9 е аналогично , съвсем скоро ще има снимки и обяснения как става само чакам колегата да ми прати снимките от неговия фотоапарат. не е истина колко лесно стана 

NAPSTERS написа:да извадиме темата от прахтаимаме успешно изваден стерео вход от касетофона на навигация 4:3 и при 16:9 е аналогично , съвсем скоро ще има снимки и обяснения как става само чакам колегата да ми прати снимките от неговия фотоапарат. не е истина колко лесно стана
Ей това чакахме!

- drebenj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe 98г.
- Мечтае да кара: ///М
Колеги по кои от многото начини трябва да се извади AUX на този Бизнес РДС ???

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Колеги ,с предното се справих по снимките,но това което имам в момента е с Реверс РДС,сиреч наи простото радио.
Някои вадил ли е AUX от него? И ако да ще помогнели,че само радио слушам а колата е с мулти волан ,как да махна радиото и да набивам разни боклуци
Някои вадил ли е AUX от него? И ако да ще помогнели,че само радио слушам а колата е с мулти волан ,как да махна радиото и да набивам разни боклуци
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
А колеги,как стои въпроса с захранването на тези МП3 плеъри? На батерии ли са или може някак си да се захранва от колата?