Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело
- Мечтае да кара: каруца
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Тонката написа:iskamdatikaja написа:Bavarcho написа:мда мноу е яка с М елементи, цял единв комбинация с обикновени подкалници е супер
![]()
овнешките очимузика оркестър, кастофона фиешън
![]()
тупалка е![]()
и да не се излагаш друг път - 2.3 мотор М52 няма, има 2.5
,,обикновени подкалници'' и до тук разговора приключи... 2.3 - 170 hp, 2.5 - 192hp, 2.8 - 193hp и стига си чел брошурите от списанията. Фен на Бмв не може да каже на ангелските очи ,,овнешки'', музиката струва колкото 3 големи навигации. Ела на ОМВ-Бояна да ни покажеш твоя курник ,,овча мисъл''.
Колега,
Малко си в грешка относно кубатурите. Колегата, когото си цитирал, е написал коректно. Двигателите са 2.5 - 170hp(M52), 2.5 - 192hp(M50, който се поставя в е36 и е34 & M54), 2.8 - 193hp(M52).
Относно подкалниците то има разлика между такава за обикновена и М броняРеално повечето хора, които слагат допълнително М броня, напасват и режат стария подкалник.
Що се отнася за музиката, то както се казва "разни хора, разни идеали". Примерно аз никога не бих заменил DSP с афтърмаркет сд - ДСП-то звучи уникално и седи естетически добре - за разлика от афтърмаркет мултимедиите..![]()
PS Колата изглежда добре. Пожелавам ти успех с продажбата!
2.3 и се води 2.5 и си е 170к.с, другия си е 2.5 и си се води 192к.с, годината на производство си е различна. Тук става въпрос за момчето, като напише в даден сайт за автомобили, да не търси нищо под 528, там има графа 520,523,525.... ясно ми е че има 20 вида двигателя, различна година и т.н. Всичко под 193 коня е труп образно казано за Е39 ( бензин ). Баварчо има 3д очи и видя калниците какви са..., че само малкият под калник струва 175лв. за м-кова броня от Дару Кар и да не ми обяснява кое с какво е. Музиката е въпрос на вкус, аз съм така преценил , ти искаш ДВД

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ох мъка, мъка.. що се излагате така не мога да разбера, ама който му харесва
За подкалниците само да кажа - оригиналните дето ги спомена от външния край спрямо бронята имат една гума дето седи над бронята, даже леко "стърчи" навън, както много хора знаят от мнооого време.. а на твоята на снимките се вижда че я няма тая гума
Не е проблем де, нали колата има осем айрбега, само ако кажеш къде са тия осем, че последните два ми бягат при кола '98 година.. и това съм го чел в брошурата

За подкалниците само да кажа - оригиналните дето ги спомена от външния край спрямо бронята имат една гума дето седи над бронята, даже леко "стърчи" навън, както много хора знаят от мнооого време.. а на твоята на снимките се вижда че я няма тая гума

Не е проблем де, нали колата има осем айрбега, само ако кажеш къде са тия осем, че последните два ми бягат при кола '98 година.. и това съм го чел в брошурата

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
iskamdatikaja написа: Баварчо има 3д очи и видя калниците какви са..., че само малкият под калник струва 175лв. за м-кова броня от Дару Кар и да не ми обяснява кое с какво е.
Да ви светна на една подробност за подкалниците :
Справка за част
Номенклатурен номер : 51712498990
Описание : ПРЕДЕН ДЕСЕН ПОДКАЛНИК ДОЛНА ЧАСТ
Ед.цена (с ДДС) : 105.55 BGL
Няма наличност
Варна Карс си запазва право за промени в цените
От доста време насам им е поносима цената,на фона на обикновените които вече са по 80лв.
- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело
- Мечтае да кара: каруца
Ilko Ivanov написа:iskamdatikaja написа: Баварчо има 3д очи и видя калниците какви са..., че само малкият под калник струва 175лв. за м-кова броня от Дару Кар и да не ми обяснява кое с какво е.
Да ви светна на една подробност за подкалниците :
Справка за част
Номенклатурен номер : 51712498990
Описание : ПРЕДЕН ДЕСЕН ПОДКАЛНИК ДОЛНА ЧАСТ
Ед.цена (с ДДС) : 105.55 BGL
Няма наличност
Варна Карс си запазва право за промени в цените
От доста време насам им е поносима цената,на фона на обикновените които вече са по 80лв.
АМА сега

Bavarcho : Имам си ги, аз ти казвам, че си с 3D... да 6 са, а не да 8 правописна грешка и е 99г.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
iskamdatikaja написа:.... дишай. The end.
Направо не знам как щях да продължа да живея,ако ТИ не ми беше разрешил да дишам

Здравейте имам въпро относно мтех 1 окачването, как е като комфорт? Знам, че има теми, но там не се разисква това, а цвета на пружините 
Притеснява ме дали няма да вози като каруца по нашите пътища.

Притеснява ме дали няма да вози като каруца по нашите пътища.
- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
Аз повече не бих си взел Мтех1 
Кара се бързо, стегнато е, сигурно, добре стои... Ама то дори по магистралата не мога да карам като хората без да стискам зъби...

Кара се бързо, стегнато е, сигурно, добре стои... Ама то дори по магистралата не мога да карам като хората без да стискам зъби...

- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
и 3 бона ли струва твойта трикомпонентна озвучителна система
Night_Wolf написа:Аз повече не бих си взел Мтех1
Брех толкова ли е зле, все пак е39 се взима заради комфорта. Как би го сравнил с возията на е46?
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
bioz написа:Night_Wolf написа:Аз повече не бих си взел Мтех1
Брех толкова ли е зле, все пак е39 се взима заради комфорта. Как би го сравнил с возията на е46?
аз сам с мтех окачване ( комби ) и нямам никви проблеми колега особено сега (зимата) с 16ките виж с 19 е друга бира

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
snaiperist0 написа:bioz написа:Night_Wolf написа:Аз повече не бих си взел Мтех1
аз сам с мтех окачване ( комби ) и нямам никви проблеми колега особено сега (зимата) с 16ките виж с 19 е друга бира
+1

Сега съм с М тех 1, а предната ми кола беше с М тех 2. Карал съм е39 със стандартно окачване. Возията по неравности е в полза на стандартното, но личното ми мнение, че не бих карал със стандартно, защото колата не е толкова директна и също така стойката е...

PS М тех 2 карах с 17-ки и 19-ки, М тех 16-ки и 18-ки.
Поздрави!

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- bobo1903
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528 i
- Мечтае да кара: E60 М
- Детайли за колата: Black :D
Тонката написа:snaiperist0 написа:bioz написа:Night_Wolf написа:Аз повече не бих си взел Мтех1
+1![]()
Сега съм с М тех 1, а предната ми кола беше с М тех 2. Карал съм е39 със стандартно окачване. Возията по неравности е в полза на стандартното, но личното ми мнение, че не бих карал със стандартно, защото колата не е толкова директна и също така стойката е...
PS М тех 2 карах с 17-ки и 19-ки, М тех 16-ки и 18-ки.
Поздрави!
Мойта по вин е "M Sportfahrwerk M Sports suspension" това как го тълкувате

bobo1903 написа:Мойта по вин е "M Sportfahrwerk M Sports suspension" това как го тълкувате? Карам с газо-маслени на монро и с 18ки и ми харесва , хем стегната хем комфортна
.
Това е мтех 1 според една друга тема...
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
http://www.carmarket.bg/bmw-528-2.8i-10 ... 131&sort=1 някои да знае нещо за тази кола 

- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
525dнаписа:http://www.carmarket.bg/bmw-528-2.8i-1027304?rn=51&brand_id=13&model_id=131&sort=1 някои да знае нещо за тази кола
Изглежда добре но няма снимки на салона