Е39 2.5ТДС или Пасат Б5 2.5ТДИ - Автоматици
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
честно казано без да си кривя душата аз бих избрал Пасата
просто за мен Е39 точно с този двигател не е най-подходящият избор
виж ако беше 525d или 530d там вече е друга работа просто това е
реалността това не е от най-великите двигатели на любимата марка
лично мнение !
лично мнение !

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
и аз такаbace_martu написа:честно казано без да си кривя душата аз бих избрал Пасата
лично мнение !

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

Re: Е39 2.5ТДС или Пасат Б5 2.5ТДИ - Автоматици
Колега насо4ват те правилно,но маи не знаят недостатъците на втория мотор,още пове4е на коман реила на бмв,общо взето са прави,но тдс ако е здрав е прекрасен мотор,но го гледаи хубаво,виж в фв-форум и там не казват хубаво за дизела.Взимаи баварецаcen_75 написа:Моля дайте съвет коя от двете да избера?
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Готин задаваш реторични въпроси нали, нещо като.. Защо Младоженеца на Сватбата е в ЧЕРНО.... нали.
Само ще ти кажа да вземещ от 2 те коли да направиш тест драйв, и след тожа ти пожелавам "километри Комфорт" с 39ката, щото просто неможеш да се обаркаш при избора. КОлкото до двигатела имам приател които работи в Ауди в Германия и казва следното. Вижте броя произведени коли от един мотор и им сравнете % на развалените с други мотори и ще разберете сами кой мотор е ОК и кой не е...
Добре дошъл в клуба
Само ще ти кажа да вземещ от 2 те коли да направиш тест драйв, и след тожа ти пожелавам "километри Комфорт" с 39ката, щото просто неможеш да се обаркаш при избора. КОлкото до двигатела имам приател които работи в Ауди в Германия и казва следното. Вижте броя произведени коли от един мотор и им сравнете % на развалените с други мотори и ще разберете сами кой мотор е ОК и кой не е...
Добре дошъл в клуба

Пасата,така и Ауди А6 имат проблеми с едни датчици,които често се сменят,може би от дупките и се намират до предните гуми и струват по 400евро единия,преди да взема БМВ-то и аз се колебаех между БМВ,Ауди,Пасат и съм говорил с майстори които познавам и те са ми казали същото нещо за тия датчици.
Ако четеш във форума ще видиш че има много хора които карат БМВ бензин и имат много проблеми,също така и тези които карат Комон Рейл,не знам поради коя причина всичките на форума мислят че този двигател не става
ако четеш темите ще видиш че има хора които са купили чисто нови коли с двигател 525ТДС на БМВ и карат вече 400.000км без го пипат...
Аз съм с ТДС и съм много доволен,засега никакви проблеми,колата лети,щом този двигател е сложен и на 7 Серия има си причина
Ако четеш във форума ще видиш че има много хора които карат БМВ бензин и имат много проблеми,също така и тези които карат Комон Рейл,не знам поради коя причина всичките на форума мислят че този двигател не става

Аз съм с ТДС и съм много доволен,засега никакви проблеми,колата лети,щом този двигател е сложен и на 7 Серия има си причина

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
eno написа:Пасата,така и Ауди А6 имат проблеми с едни датчици,които често се сменят,може би от дупките и се намират до предните гуми и струват по 400евро единия,преди да взема БМВ-то и аз се колебаех между БМВ,Ауди,Пасат и съм говорил с майстори които познавам и те са ми казали същото нещо за тия датчици.
Ако четеш във форума ще видиш че има много хора които карат БМВ бензин и имат много проблеми,също така и тези които карат Комон Рейл,не знам поради коя причина всичките на форума мислят че този двигател не ставаако четеш темите ще видиш че има хора които са купили чисто нови коли с двигател 525ТДС на БМВ и карат вече 400.000км без го пипат...
![]()
пич аз мога да кажа само едно попаднал си на кола
а другото което искам да ти кажа е да си отвориш широко очите и да видиш само колко теми има в раздел Е34 Е36 и Е39 със заглавия ТДС-помощ
процентно 520ките са 100пъти по-читави от ТДС-ките като мотори
това че ти или още някой друг колега нямате проблеми с моторите
не означава че са по-читави от 20ките така че говори обективно , а
не субективно . Нищо лично въпрос на мнение но определено 20ката е
по-витава като двигател

koито е слу4ил на подържан го хвали и обратното,пак казвам тдс е хубав мотор стига да го намериш 4итавbace_martu написа:eno написа:Пасата,така и Ауди А6 имат проблеми с едни датчици,които често се сменят,може би от дупките и се намират до предните гуми и струват по 400евро единия,преди да взема БМВ-то и аз се колебаех между БМВ,Ауди,Пасат и съм говорил с майстори които познавам и те са ми казали същото нещо за тия датчици.
Ако четеш във форума ще видиш че има много хора които карат БМВ бензин и имат много проблеми,също така и тези които карат Комон Рейл,не знам поради коя причина всичките на форума мислят че този двигател не ставаако четеш темите ще видиш че има хора които са купили чисто нови коли с двигател 525ТДС на БМВ и карат вече 400.000км без го пипат...
![]()
а другото което искам да ти кажа е да си отвориш широко очите и да видиш само колко теми има в раздел Е34 Е36 и Е39 със заглавия ТДС-помощ
по-витава като двигател

eno написа:Пасата,така и Ауди А6 имат проблеми с едни датчици,които често се сменят,може би от дупките и се намират до предните гуми и струват по 400евро единия,преди да взема БМВ-то и аз се колебаех между БМВ,Ауди,Пасат и съм говорил с майстори които познавам и те са ми казали същото нещо за тия датчици.
![]()
аиде сега всички бензини и коман реили не става ТДС стават, че не разбирам много не разбирам ама тоя двигател наи го плюят че е изцепка, и е и наи-слабия за това купе
ivan. написа:koито е слу4ил на подържан го хвали и обратното,пак казвам тдс е хубав мотор стига да го намериш 4итавbace_martu написа:eno написа:Пасата,така и Ауди А6 имат проблеми с едни датчици,които често се сменят,може би от дупките и се намират до предните гуми и струват по 400евро единия,преди да взема БМВ-то и аз се колебаех между БМВ,Ауди,Пасат и съм говорил с майстори които познавам и те са ми казали същото нещо за тия датчици.
![]()
по-витава като двигател
еми ето защо няма читави, защото е слаб мотор и точно пък в форума на Е39 колко теми с проблем по ТДС прескачам....
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- bailube
- Потребител
-
- Кара: E-39tds.E-38 730d
добре защо не помислите че лоша кола няма а има лоши шофиори те не потдаржат колите си и после ние им берем ядовете гледаи састянието на колата и прецениаваи сам
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2