Мнение за окачвания Atec
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
Мнение за окачвания Atec
http://www.technobg.com/Komplekt-nosach ... za-BMW-E39 ето за тези комплекти става въпрос,какво ви е мнението за тях,защото според мен за ходова част няма смисъл да се слагат много скъпи части,освен оригинални.Като купих колата смених горните предни носачи,тампоните и на 4те носача,биалетките и 4те накрайника с Lemforder.Отзад също смених 4 носача,втулки и тампони пак на Lemforder и да ви кажа честно колата я карам всеки ден има дни минавам и по 300 километра и за 7 месеца тампоните заминаха и отпред колата се разтропа нещо.Като цяло комплектите са на много добри цени, разбира се може да има някаква уловка,но просто пътищата ни са ужасни и каквито и да сложим все тая.... Ако някой е слагал от тях моля да си каже отзивите 

- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Re: Мнение за окачвания Atec
Колега, аз си взех от един човек във Варна, комплект цяла предница на AS METAL. Предполагам че ще са долу горе същите като качество, но нямам минати много км. с тях за да дам някакво мнение.
Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
Уж са внос от Германия би трябвало да са качествени 

в сервиз като работех масово хората искаха да им рециклираме носачите(шарнирите) мисля цената е 25 на шарнир,та щом рециклирането държи тея предполагам и те ще държат
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
Аз си поръчах едно окачване оказа се,че долните носачи отпред са ми заминали(тях не съм ги сменял) и 4те тампона на носачите... уж Lemforder изкараха 8 месеца...направо не знам какво да кажа.Ще сменя долните носачи с тези и мисля да сложа полиуретанови тампони и ще ви кажа резултата колко ще изкарат и ако са сполучливи мисля,че цената им е добра.Все пак няма смисъл да даваме по 600-700лева за предница като знаем какви са нашите хубави пътища 

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Рециклирай ги колега, сложи полиуретан на тампоните и карай. Аз така съм решил да направя като се предаде Ас метала, обаче е жилав гадината и още държи, а колко км съм врътнал вече и аз незнам 60к и нагоре е със сигурност.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Mamar4o написа:Аз си поръчах едно окачване оказа се,че долните носачи отпред са ми заминали(тях не съм ги сменял) и 4те тампона на носачите... уж Lemforder изкараха 8 месеца...направо не знам какво да кажа.Ще сменя долните носачи с тези и мисля да сложа полиуретанови тампони и ще ви кажа резултата колко ще изкарат и ако са сполучливи мисля,че цената им е добра.Все пак няма смисъл да даваме по 600-700лева за предница като знаем какви са нашите хубави пътища
Lemforder от 2-3 години се произвежда в Турция и качеството за БГ и за Немско е разалично ( както винаги ).
Ако може да се рециклира най-добре , но при човек дето знае какво прави например в с.Лозен ... ( за София )
Тампони само и единствено powerflex за да няма после скърца ми не знам си кво си

- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
Дай някакъв линк от къде да си поръчам powerflex колега 

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Аз си ги поръчвам директно през ebay.co.uk защото в БГ ми искаха 250 лв за неща дето струват 140 с доставката.
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
omegaart написа:Аз си ги поръчвам директно през ebay.co.uk защото в БГ ми искаха 250 лв за неща дето струват 140 с доставката.
Колега извинявай за Atec ли говориш?

- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Conqueror написа:omegaart написа:Аз си ги поръчвам директно през ebay.co.uk защото в БГ ми искаха 250 лв за неща дето струват 140 с доставката.
Колега извинявай за Atec ли говориш?
Според мен колегата говори за powerflex .

Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
Днес качих колата на канал,носачи макар и на БМВ долните не са мръднали
Обаче и 4те тампона Lemforder сменени преди 8 месеца са в окаяно състояние... от единия даже отчупих парче.

За да се скапят за толкова време най вероятно Лемфьордер е само надписа
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2