Откраднаха ми огледалата!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Откраднаха ми огледалата!
Е сега към 6ч, некви копелета ми откраднаха стъклата на огледалата.
Още не мога да се примиря, какви ли не извръщения ми дойдоха на ум, ама няма-всичко свърши, няма ги.
Всичко се случи в София, на паркинга на Централната поща т.е. от към страната на колоните. Има бутка за охрана-ама събота и неделя не седял.
Абе незнам, някой да знае от къде и какви пари???
Още не мога да се примиря, какви ли не извръщения ми дойдоха на ум, ама няма-всичко свърши, няма ги.
Всичко се случи в София, на паркинга на Централната поща т.е. от към страната на колоните. Има бутка за охрана-ама събота и неделя не седял.
Абе незнам, някой да знае от къде и какви пари???
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
На Симеон има стъкла по 25 лева, аз от там си взех едно, че като купих колата беше счупено... После ходихме и с един приятел за неговата Е34 да вземем... Магазинчето е за части втора употреба и се пада на 2 магазина разстояние от Ботев...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Аз това го преживях преди 6 месеца. Моите са електрохром 500+лв. без ДДС на брой от Дару. Чегевара предлагаше по-евтини, но на мен ми беше спешен ремонта.
Погледни и моторчетата - на моите бяха счупили закрепващия елемент като изтръгват огледалата и съответно трябваше да се сменят и моторите.
Ако вземеш втора ръка или ще са твоите, както казаха колегите , или утре някой друг ще пуска такава тема.
А аз продължавам да си мечтая за деня , в който ще хвана някой от тези крадливи боклуци.
Погледни и моторчетата - на моите бяха счупили закрепващия елемент като изтръгват огледалата и съответно трябваше да се сменят и моторите.
Ако вземеш втора ръка или ще са твоите, както казаха колегите , или утре някой друг ще пуска такава тема.
А аз продължавам да си мечтая за деня , в който ще хвана някой от тези крадливи боклуци.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
И на мен ми мина през акъла, че може да са крадени тия стъкла, но като гледам ги държат в едно чекмедже от маса време и потърпевшия до сега одавна щеше да се е обадил...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
просто от симеон си ги копувате за 2ри път
докато зимаме такива крадливи части 2ра рака нема да спре тва крадене
ама секи гледа да мине по тънко кво да правиш

докато зимаме такива крадливи части 2ра рака нема да спре тва крадене
ама секи гледа да мине по тънко кво да правиш

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Купих си точно от там, където каза колегата Kartoff
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
- fani.angel_eyes
- Потребител
-
На една приятелка вчера и откраднали и двете стъкла на огледалата на Е39 - явно много се търсят
По целия Симеон и по куп автоморги проверихме, но няма. Някой знае ли и други места за покупка 2-ра ръка, защото нови са адски дебели.

По целия Симеон и по куп автоморги проверихме, но няма. Някой знае ли и други места за покупка 2-ра ръка, защото нови са адски дебели.
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
ами по обяви в Авто пазар ,там често има обяви за Е39 на части ,а може и в мобиле.бг да има някое такова на части....
- fani.angel_eyes
- Потребител
-
Благодарско Tonni, Но уви за момента няма никъде. Колеги, пазете си огледалата - всяко търсене ще предизвика активност сред автоджамбазите 

..
е добре пазете се?! как да се пазя да си ги взимам в нас или да ходя вечер в колата да спа ?! най сигурно е ако си имаш частен гараж и там, но колко от нас имат?! 

15 мнения
• Страница 1 от 1