Пак за антифриза...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vlindos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i '97
Пак за антифриза...
Абе пак се изтича от нейде антифриза, а скоро (преди 5-6 месеца) ми "изправяха" глава.
Много е вероятно е майсторите да не са си свършили работата, но преди да почвам поредната одисея за майстори да ви питам
1. Каква е оная течност дето се слагала при антифриза и оцветявала та да се види от откъде тече?
2. Имало и някакви лакмуси за изгорели газовете откаде може да ги намеря ?
3. Как мога да източа всичката течност дето е в охладителната система щото сам на вода в момента, а стана студено....
Много е вероятно е майсторите да не са си свършили работата, но преди да почвам поредната одисея за майстори да ви питам
1. Каква е оная течност дето се слагала при антифриза и оцветявала та да се види от откъде тече?
2. Имало и някакви лакмуси за изгорели газовете откаде може да ги намеря ?
3. Как мога да източа всичката течност дето е в охладителната система щото сам на вода в момента, а стана студено....
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега ,проверка на газовете като за начало ,нищо че си правил ремонт ,после всичко останало -термостат ,радиатор,водна помпа ,виско,съединения ,успех
Нищо лично ,Просто бизнес !
- vlindos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i '97
i4koo написа:Колега ,проверка на газовете като за начало ,нищо че си правил ремонт ,после всичко останало -термостат ,радиатор,водна помпа ,виско,съединения ,успех
Подред:
* термостата сменявах преди и след ремонта.
* водна помпа след ремонта
* виското малко преди ремонта.
Единствено един тукашен колега каза, че може да е съидинение около радиатора или самия радиатор.
Ще ми се обаче сам да тествам за газове и теч преди да ида на майстор, затова се интересувах някой ако знае нещо по въпроса.
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
.
колега ако ти се занимава отваряш капака и с пръст бараш по трабите и саединенията,все ще намериш да салзи някаде.то нищо нети пречи пак да отидеш на маистор,но пробваи пурво ти.
аз имам такъв продлем,но открих че едното ми саединение е пукнато...после отидох да огледат всичко за да видят даи тече и от други места...но така поне ще си сигурен.успех
аз имам такъв продлем,но открих че едното ми саединение е пукнато...после отидох да огледат всичко за да видят даи тече и от други места...но така поне ще си сигурен.успех

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: Пак за антифриза...
vlindos написа:...
Цялата е голяма хурка да я източваш (за самостоятелна работа имам предвид

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
9-10лв за литър.
Ако те интересува, ще ти дам телефон.
Може да избираш м/у AC Delco & Motul.
ПП. Скоро ще дойдат 60литра варел на AC Delco
на един мой приятел, така че можеш да му се обадиш.
Ако те интересува, ще ти дам телефон.
Може да избираш м/у AC Delco & Motul.

ПП. Скоро ще дойдат 60литра варел на AC Delco
на един мой приятел, така че можеш да му се обадиш.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
eno написа:И на мен ми каза че за БМВ се слага един спецялен антифриз,червен на цвят,може би е това,на каква цена е и къде може да се намери?
Специалния са продава в представителствата на БМВ. И не е червен а е тъмно син. 11, .. лв са 1,5 литра концентрат. Аз го пазарих в Дару, предполагам, че и в КАмор ще го има същия. Особеното му е, че не взаимодейства с алуминия и сплавите му, за разлика то стандартния антифриз.
9 мнения
• Страница 1 от 1