Скърцане от волана
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Скърцане от волана
Много е досадно, защо може да го прави, волана ми е само с еърбег. 

Re: скърцане от волана
да не е кабела за еърбег-амаречков написа:Много е досадно, защо може да го прави, волана ми е само с еърбег.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ivanko написа:... маслото на хидравликата....като взе да застудява (особено сутрин) взе да припуква волана, като загрее колата всичко е наред.
Пробвай Motul DextronIII!
Ще останеш очарован!

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
ivanko написа:При мене е от маслото на хидравликата. В началото на лятото го смених и цяло лято лято нямаше проблеми, обаче като взе да застудява (особено сутрин) взе да припуква волана, като загрее колата всичко е наред. Ще се сменя хидравличното масло пак. Бях сложил на Кастрол.
Човека, мисля, има предвид волана ( вътре в купето) а не някъде по кормилната уредба.
Ако е скърцане от тапицерия, което се получава от триенето на "мекото" отзад по волана и пластмасите по таблото, лека е талкиране или смазване с крем за суха кожа.

Ако скърцането идва от вътре, във волана - требе да се поразглоби и да се види. Решението - от движение

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Скърцане от волана
Като се скапе маслото там където е захранването на клаксона и еърбека и почва да скърца. Махаш волана и ще видиш къде да намажеш с технически вазелин.маречков написа:Много е досадно, защо може да го прави, волана ми е само с еърбег.
- маречков
- ентусиаст
-
Re: Скърцане от волана
zvetiko написа:Като се скапе маслото там където е захранването на клаксона и еърбека и почва да скърца. Махаш волана и ще видиш къде да намажеш с технически вазелин.маречков написа:Много е досадно, защо може да го прави, волана ми е само с еърбег.
Скърцането идва от вътре, т.е. м/у волана и конзолата му. На 34-та скърцаше от четката на клаксона, тя нали медна и стържеше в пластмасата, ама тука има ли я пак тая пишка няма ли я?
Брат я кажи какво общо има маслото с това скърцане, щото при мен не скърца постоянно, а на определено положение на волана, или швабата пак ще ме изненада с някоя ектра

- маречков
- ентусиаст
-
pazokolarov написа:Човека, мисля, има предвид волана ( вътре в купето) а не някъде по кормилната уредба.
Ако е скърцане от тапицерия, което се получава от триенето на "мекото" отзад по волана и пластмасите по таблото, лека е талкиране или смазване с крем за суха кожа.![]()
Ако скърцането идва от вътре, във волана - требе да се поразглоби и да се види. Решението - от движение

9 мнения
• Страница 1 от 1