Проблем или не ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
Проблем или не ?
Значи тази сутрин завъртам ключа и какво да видя до индикацията за маслото се появи червен квадрат в които има нещо като часовник до сега го нямаше,може ли някои да ми каже за какво служи,колата е 525тдс 96г.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
При мен е оранжев квадрата , не знам дали индикацията ми е същата. За моята кола означава , че е време да се направи инспекция на спирачната уредба - на практика смяна на спирачната течност. Аз го свърших това миналата седмица. Според буквара на колата , на 2 години трябва да се прави тази инспекция.
Ако е това не е нещо страшно и много спешно.
Ако е това не е нещо страшно и много спешно.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
До тук всички операции по колата ги правя в Дару.
Много колеги от форума вероятно ще кажат места , на които всичко излиза по-евтино , но мен за момента съотношението цена/качество ме устройва.
За точна цена ще трябва да си погледна фактурата, а тя не е около мен в момента , но за оглед на ходова част, подмяна на спирачната течност (на фактурата пише + abs и asc) , задни накладки, смяна на задни накладки, компютърна диагностика на парктроника дадох 300+ лева. От тях към 150-160 е цената на накладките , така че като се има предвид на колко други операции се разбива останалата сума , явно за инспекцията/подмяната не е голяма цифрата.
Но ще гледам да се сетя да погледна фактурата и да ти дам по-точна информация.
Много колеги от форума вероятно ще кажат места , на които всичко излиза по-евтино , но мен за момента съотношението цена/качество ме устройва.
За точна цена ще трябва да си погледна фактурата, а тя не е около мен в момента , но за оглед на ходова част, подмяна на спирачната течност (на фактурата пише + abs и asc) , задни накладки, смяна на задни накладки, компютърна диагностика на парктроника дадох 300+ лева. От тях към 150-160 е цената на накладките , така че като се има предвид на колко други операции се разбива останалата сума , явно за инспекцията/подмяната не е голяма цифрата.
Но ще гледам да се сетя да погледна фактурата и да ти дам по-точна информация.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Около 50 лв беше някъде. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
5 мнения
• Страница 1 от 1