съвет за бартер между е39 523и и е46 320д 150к.с.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
съвет за бартер между е39 523и и е46 320д 150к.с.
в момента имам е39 523и много съм доволен-ще го вкарвам в бартер за 320-ка дизел е разбира се с доплащане от моя страна четох доста теми за дизелите на е46 и започнах да се разколебавам- че имали проблеми двигателите-турбо дебитомери и какво ли още не както и с предниците а аз нищо не съм правил вече 20000км. освен смяна на масло и накладки какво ще ме посъветвате
Re: съвет за бартер между е39 523и и е46 320д 150к.с.
Искаш ли да се обзаложим ,че за 10 мин, мога да ти дам поне 20-25 линка ,от които окончателно ще се откажеш от този постоянно даващ дефекти мотор? Колата съм сигурен че е перфектна ,от страна на : продавача: така да се каже. Сам казваш че си доволен от колата си. Защо искаш да влезеш във филм ???? Незнам.Ами давай ,взимай я ,хем ще пуснеш връзки в магазините за авточасти и сервизи като Камор, Дару, Блейз и др.bmw39 написа:в момента имам е39 523и много съм доволен-ще го вкарвам в бартер за 320-ка дизел е разбира се с доплащане от моя страна четох доста теми за дизелите на е46 и започнах да се разколебавам- че имали проблеми двигателите-турбо дебитомери и какво ли още не както и с предниците а аз нищо не съм правил вече 20000км. освен смяна на масло и накладки какво ще ме посъветвате

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
нема начин да слезеш от 5ца да се качиш на 3ка и да не те е яд, а и с тая цена на дизела дето обадиха... седи си глей кефа не се заниамавай с нови филми дет вика колегата щот ша са наиграеш 

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Много ще е глупаво ако го направиш... След като вече си минал на 5-та серия не ти трябва да слизаш на 3-та... Абе верно защо дизела така се дигна ?
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
На мен като ми викаха НЕДЕЙ с тоя дизел бе, не си за дизел, ако се чупи много боли, не върви като бензина, ще те нерви при изпреварвания и т.н., ама аз не. ТДС е много добър дизел и слава богу моя не ми създава грижи, за "Д", уж пак добри отзиви има, но като слезеш от бензина много трудно се свиква с тая тубо или както там й се вика дупка, дето я виждаш, когато най - много ти трябва сила - при изпреварване например. Аз тоя дизел го продавам. Мисля 520 да взема, поне да върви, то че няма да е стабилно като е34 е ясно, но и по тоя въпрос можело да се свърши нещо
.
Та моя съвет е НЕДЕЙ, но ти си знаеш.

Та моя съвет е НЕДЕЙ, но ти си знаеш.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз скачам с двата крака стига Е46таца да има повече екстри от 39тката..
Ще се учудиш колко върви тов 150 коньов мотор.. а да тикажа ще се родиш от към разход
Ще се учудиш колко върви тов 150 коньов мотор.. а да тикажа ще се родиш от към разход

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
за разхода е така, че 320д че харчи малко и върви доста прилично е така, особено можеш да му ако е и с чипчето на по новата си я правиш 163 коня
само че си е много по малка кола и с много по различна возия, аз лично не бих сменил 5цата с 3ка.
според мен покарай я малко тая 3ка и ако ти хареса я взимай, все пак всичко е въпрос на личен вкус
само че си е много по малка кола и с много по различна возия, аз лично не бих сменил 5цата с 3ка.
според мен покарай я малко тая 3ка и ако ти хареса я взимай, все пак всичко е въпрос на личен вкус

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
bmw39 написа:окончателно се разобедих а и моята петица има всички екстри за модела а на троиката са доста по малко и е малка кола благодаря ви много за съвета
Аз ти се чудя, че изобщо си ги мислел тия врътки...

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
12 мнения
• Страница 1 от 1