Това 530д заслужава ли си?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- khaled
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 4.0д
Това 530д заслужава ли си?
Преди седмица разгледах едно 530д за 27800лв. от мобилето(от ласерман карс),изглежда ми доста читаво, но ме притесни сравнително ниската цена(с платен акциз),а и доста време се задържа непродадено,че взех да се чудя дали няма нещо което не е наред. Ще ми е интересно ако някой има повече инфо за тази кола.
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Ако става дума за това със светлия кожен салон и аз го гледах на живо и изглежда читаво... Явно проблема, че не се е продало е в това, че му е малко височка цената...
- RAFF
- младши ентусиаст
-
Kartoff написа:.......Явно проблема, че не се е продало е в това, че му е малко височка цената...

а колата наистина изглежда читава.
http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 3666833551
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
Първо аз не обичам автоматичните скорости !!! Не бих дал толкова пари за тролей... Е, виж ако беше с ръчни скорости ама това е друга тема
Това за 2002та година го бях забравил... Наистина тогава става...

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
Kartoff написа:Първо аз не обичам автоматичните скорости !!! Не бих дал толкова пари за тролей... Е, виж ако беше с ръчни скорости ама това е друга темаТова за 2002та година го бях забравил... Наистина тогава става...
Тролей друг път... може да се пробваме с твоята ръчка и моят тролей,

Ееее ама твоят тролей е 24 волта а на картофа е локомотиФ .popai написа:Kartoff написа:Първо аз не обичам автоматичните скорости !!! Не бих дал толкова пари за тролей... Е, виж ако беше с ръчни скорости ама това е друга темаТова за 2002та година го бях забравил... Наистина тогава става...
Тролей друг път... може да се пробваме с твоята ръчка и моят тролей,

Да от доста време стои тази обява,на мен не ми харесва само защото е внос от Италия,но без да отиддеш в някой сервиз и да ти кажат как е положението на колата,ние може само да гадаем.
Това че изглежда добре и е запазена нищо не значи,всичките коли нов внос изглеждат по нови от тези които са продават по магазините
Това че изглежда добре и е запазена нищо не значи,всичките коли нов внос изглеждат по нови от тези които са продават по магазините

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
Попай, какво ще им пробваме ? Все пак има разлика между двете по много параметри... Колегата ивоо го каза 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
колата е със стептроник... не е точно торлейк или ако е тролей е от новите
А тояно таякола е на над 300к км 100%
просто 2002 кола на 5 години на тия километри е илюзия.. мойта като я взех със сервизната книжка.. (което не е гаранция че е истинска) имаше навъртяни 80к за една година.. правете си сметка тая наколко е

А тояно таякола е на над 300к км 100%
просто 2002 кола на 5 години на тия километри е илюзия.. мойта като я взех със сервизната книжка.. (което не е гаранция че е истинска) имаше навъртяни 80к за една година.. правете си сметка тая наколко е

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- khaled
- кандидат ентусиаст
-
продавача твърди че е на 95к, ама не видях сервизна книжка, а и ако е така тя трябва да изглежда съвсем като нова.Малко ме притесни че шевовете на кожата на волана са заминали,което ми се стори малко странно,но той твърди че е от високите температури(хмм).
и ква е тази история много коли да идват със зимни гуми в средата на лятото?! Също така перката на вентилатора сякаш шуми като на заминали лагери.Иначе салона е трепач,много добре стои тази алуминиева лента с бежовата кожа.
и ква е тази история много коли да идват със зимни гуми в средата на лятото?! Също така перката на вентилатора сякаш шуми като на заминали лагери.Иначе салона е трепач,много добре стои тази алуминиева лента с бежовата кожа.
- khaled
- кандидат ентусиаст
-
а по-въпроса да я проверя в сервиз съм малко скептичен,освен ако не нямам препоръка за някой конкретен специалист.Не съм сигурен че ще хванат дали са превъртяни километрите. Тука четох,че джамбазите били големи магьосници.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
khaled написа:продавача твърди че е на 95к, ама не видях сервизна книжка, а и ако е така тя трябва да изглежда съвсем като нова.Малко ме притесни че шевовете на кожата на волана са заминали,което ми се стори малко странно,но той твърди че е от високите температури(хмм).
От температура се деформират пластмасите, кожите се напукват. А износването става от триене и киселините от човешката пот.
Знам, че най-вече интериора доставя по-голямата чсат от удоволствието, ама за да се придвижва му трябва да е в изправен автомобил

Ако си навит на колата, прежали 100-200 лева и и направи пълен преглед в Дару или Камор. Едва след това ще придобиеш представа за реалното състояние. Наистина е много вероятно километрите да са манипулирани, но едва ли са над 250 х. Най-важното е двигателя и ходовата част да са в ред.
От разходи по поддръжката никога няма да се оттървеш, просто гледай и проверявай повече, за да ремонтираш после по-малко!

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
Kartoff написа:Попай, какво ще им пробваме ? Все пак има разлика между двете по много параметри... Колегата ивоо го каза
Така е колега, шегувам се, просто ми прозвуча гадничко "Тролей"..

13 мнения
• Страница 1 от 1