Реставрирене на оригиналния ключ - как
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Вижте какво намерих в немския ибей:
http://cgi.ebay.de/BMW-Schluessel-Gehae ... dZViewItem
Само не мога да разбера,този ключ има ли чип или няма.За съжаление познанията ми п немски са добри,но не чак толкова,че да разбера абсолютно всичко.Затова ако има някой,който разбира немски по-добре,нека каже за какво става въпрос и дали след закупуването на този ключ само трябва да се отиде на ключар да го нареже и да му настрои чипа(ако има такъв),като на оригиналния.Ако е така,мога да напазарувам няколко такива.
http://cgi.ebay.de/BMW-Schluessel-Gehae ... dZViewItem
Само не мога да разбера,този ключ има ли чип или няма.За съжаление познанията ми п немски са добри,но не чак толкова,че да разбера абсолютно всичко.Затова ако има някой,който разбира немски по-добре,нека каже за какво става въпрос и дали след закупуването на този ключ само трябва да се отиде на ключар да го нареже и да му настрои чипа(ако има такъв),като на оригиналния.Ако е така,мога да напазарувам няколко такива.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
продава се пластмасата и желязното отпред, което трябва да се копира от оригинала.
Пише, че трябва сами да си прехвърлите чипа за имобилайзера и вътрешностите на дистанционното.
Цената е адски много за това според мене
Пише, че трябва сами да си прехвърлите чипа за имобилайзера и вътрешностите на дистанционното.
Цената е адски много за това според мене

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
тоя ключ е по-малък от този за е39ките преди '00 и не съм много сигурен дали ще се съберът чарколяците вътре, ако някои има идея да каже аз лично съм навит на тая цена
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3