Въпрос за фаровете ... удариха ме
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
-
Въпрос за фаровете ... удариха ме
чукнаха ме на морето -един ме забърсал пред хотела- и фара/ от Хела е фейс-лифта ,с кръглия мигач,с лупите/ е издран!
от застрахователите казаха,че можело да се полира и да стане да не си личи! питам някой полирал ли е и къде или с какво,щото стъклото не е стъкло ,а пластмаса и не знам дали може да се третира!??...че иначе ше се разправяме да ми сменят стъклото!
тенкс ин адванс!
от застрахователите казаха,че можело да се полира и да стане да не си личи! питам някой полирал ли е и къде или с какво,щото стъклото не е стъкло ,а пластмаса и не знам дали може да се третира!??...че иначе ше се разправяме да ми сменят стъклото!
тенкс ин адванс!
- krasikamex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `05 E61 530d
С шлайване и полиране излизат само малки подбитости. По дълбоки драскотини се заличават само частично, остават да се виждат, но са много по незабележими! На няколко коли съм се опитвал да ги направя като нови, но уви винаги остава да личи по малко.
Пробвай и ако не ти хареса резултата ще трябва да сменяваш фара.
Пробвай и ако не ти хареса резултата ще трябва да сменяваш фара.
Последна промяна krasikamex на 16 Юли 2007, 14:23, променена общо 1 път
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
Големи са таргаши застрахователите - следващия път му тегли един крак, за да е сигурно, че не подлежи на реставрация! Иначе ако не е дълбоко надраното с повечко шкурене става!
8 мнения
• Страница 1 от 1