Смятам да отделя 17-20.000 лв. за Е39 - моля за съвети ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Аааа аз бях далеч от идеята човек да даде 17к пари за някакво део матиз.Все пак говорим за БМВ
А инче си съвсем прав но годината може донякъде да послужи за индикатор за състоянието на колата...
Както и да е той човекът сигурно вече е добил представа какво да си търси

А инче си съвсем прав но годината може донякъде да послужи за индикатор за състоянието на колата...
Както и да е той човекът сигурно вече е добил представа какво да си търси
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
аз от 6 месеца карам тдс баща ми от пове4е , да ви кажа доволно върви и прили4но гори , колегата е споменал граница на цената до 20к.лв което изключва покупка на д , според мен добър избор е да се насо4и към някой тдс с много екстри 99г от последните за 16-17к.лв да даде 300-400лв за смяна а водна помпа ,виско и капа4ка на разширителния съд и да не му мисли много, това при положение 4е може да намира евтина нафта защото разликата е не пове4е от 2-3л на 100 което не може да компенсира по-скъпата подръжка на дизела ,ина4е на 2лв литъра бензин и разход поне 12-13 градско на 520и си идва дебело 26лв за 100км , за газ не ми се говори един колега по-напред спомена 4е си е резил да дигнеш багажника и вътре гюм4ето с гаста
изкам да спомена 4е никога не бих си купил дизел ако имах достатъ4но средства да наливам бензин в някой як м60 ама такова е и на 1.20 литъра нафта преглъщам факта 4е е дизел и му късам гъза от кАРАНЕ 

- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
Стига бе хора - купувате коли за 15,000+ и ще мислите каква нафта ще сипвате!!! Ако немаш пари взимаш Опел Аскона.
С евтината нафта не мога да се съглася, че е вариант, защото може да ти излезе много скъпо!!! Особено с новите дизели.
С евтината нафта не мога да се съглася, че е вариант, защото може да ти излезе много скъпо!!! Особено с новите дизели.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Добра дискусийка се е заформила. Благодаря на всички отзовали се.
Добра дискусийка се е заформила. Благодаря на всички отзовали се.
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4