Отново за вентилатора на парното
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Отново за вентилатора на парното
Понеже темата е заключена:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20685
Насочете ме към някой, който може да оправи въпросната част (помня, че някой беше споменал за майстор в Пловдив, който го оправял за около 30-на лева). Готов съм и да купя нова част (доколкото помня 55 евро), но не и да дам 250 лева на господата от Бова Кар.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20685
Насочете ме към някой, който може да оправи въпросната част (помня, че някой беше споменал за майстор в Пловдив, който го оправял за около 30-на лева). Готов съм и да купя нова част (доколкото помня 55 евро), но не и да дам 250 лева на господата от Бова Кар.
'02 BMW 525d
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Hex написа:Момчета, никой ли няма представа?
що се занимаваш с глупости а не си я купиш?
BMW номер: 64116923204
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
Аз преди месец го смених мойто - изведнъж вентилатора спя. Та въпросното съпротивление струва 160 лв в Камор (предполагам е толкова и в М-кар - гледам, че питаш за Пловдив) и доколкото знам не подлежи на ремонт!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
и аз много се мъчих докато го извадя, но то си има цака!
ами купуваш си нов и заспива работата. Чувал съм, че в БГ го правят, но пък си е пак занимавка и незнам дали ще го оправят. Купуваш си ново - 65 ЕУР и plug-and-play в колата.
ВНИМАНИЕ: от долната страна таралежа е хванат с една пластина. Просто я натиснете надолу и дърпайте навън. Той се държи само на нея, която служи за контра. Не се лъжете по дупките за болтове по него - не е закрепен с такива.
ами купуваш си нов и заспива работата. Чувал съм, че в БГ го правят, но пък си е пак занимавка и незнам дали ще го оправят. Купуваш си ново - 65 ЕУР и plug-and-play в колата.
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
http://www.540i6.com/finalstagereplacement.html
На мен ми взеха 20тина кинта за труд, заедно със смяна на филтрите в един сервиз за климатици в София. Съпротивлението обаче е от Камор. Смяната е елементарна - виж линка и успех. Не се занимавай с ремонти - подмени го!
На мен ми взеха 20тина кинта за труд, заедно със смяна на филтрите в един сервиз за климатици в София. Съпротивлението обаче е от Камор. Смяната е елементарна - виж линка и успех. Не се занимавай с ремонти - подмени го!
Че, натискам пластината, таралежа излиза наполовина, след което опира в една Г-образна пластмасова скоба, която ми пречи да го издърпам докрай. Предполагам, че ако му отделя време, ще разбера защо се получава така.
Дайте идея от къде да поръчам частта, че тази седмица нямам път към София, а ми писна да презареждам акумулатора.
Apunch, мерси за линка
Дайте идея от къде да поръчам частта, че тази седмица нямам път към София, а ми писна да презареждам акумулатора.
Apunch, мерси за линка

'02 BMW 525d
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
Ми обади се в Камор - може да става с наложен платеж или нещо подобно! Вероятно има как да ти я изпратят!
12 мнения
• Страница 1 от 1