Колегите с Е39-заслужава ли си бартер е36 за е39?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Колегите с Е39-заслужава ли си бартер е36 за е39?
Преди да почнете да отговаряте само да уточня въпроса:
Имам Е36 touring и искам да го бартеросам + пари за е39 пак комби., притеснява ме, обаче поддръжката на Е39-ката.
И дали се развалят повече, че приятелите ме съветват Е39 да не взимам. :-)
Имам Е36 touring и искам да го бартеросам + пари за е39 пак комби., притеснява ме, обаче поддръжката на Е39-ката.
И дали се развалят повече, че приятелите ме съветват Е39 да не взимам. :-)
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
Според мен няма никаква логика по-висок клас от по-ново поколение да се разваля повече.
Май проблема идва от това, че доста се купуват Е39-ки за по 11-13 бона, които имат доста неща за оправяне, а в същото време повечето ремонти са скъпи и ... карат си ги хората с проблемите и се оплакват, че са некачествени.
Ако и ти смяташ да бартеросаш Е36 за някоя спукана от каране tds-ка без екстри от '96 лето моя съвет е да не го правиш.
Май проблема идва от това, че доста се купуват Е39-ки за по 11-13 бона, които имат доста неща за оправяне, а в същото време повечето ремонти са скъпи и ... карат си ги хората с проблемите и се оплакват, че са некачествени.
Ако и ти смяташ да бартеросаш Е36 за някоя спукана от каране tds-ка без екстри от '96 лето моя съвет е да не го правиш.
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Според мен си заслужава, но всичко зависи от това, какво ти искаш и как ти се чувстваш в двете коли. Е39ката е по-скъпа за поддържане отвсякъде, ама е и много по-удобна... абе, друг клас кола
но всъщност е адски относително, като се има предвид състояние,година, мотор и т.н...

но всъщност е адски относително, като се има предвид състояние,година, мотор и т.н...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
h
Ами по мойта съм хвърлил не малко труд и пари за да я направя така, че да ми е кеф да се возя, иначе е 96г-бензин, а е39 ката е дизел и е 97 г.
п.п. Е39 е един гаден зелен цвят:-)
п.п. Е39 е един гаден зелен цвят:-)
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

Колега, ти видя моята кола на ОМВ в Дружба, даже седна в нея, идеята е, че още там ти казах за цените и поддържането на един такъв автомобил. По-скъпи части, по-голям разход, дори и с еднакъв мотор (325тдс-525тдс), но ти търсиш големина и простор заради жената и детето, значи си обмислил разхода.
На твое място бих търсил да продам старата, след това да се свържеш с Madpetio и да му обясниш какво търсиш. Идеята е да вземеш кола от вън, ако ли не, да отидеш в Камор или Дару за преглед, като ми каза как си купил предишната, лошо ми стана. Явно си с късмет!
Каквото и да правиш, рано или късно ще се убедиш, че има части по е39, които и да искаш да смениш някъде по-евтино, няма да стане. Само Камор или Дару.
Късмет колега.
На твое място бих търсил да продам старата, след това да се свържеш с Madpetio и да му обясниш какво търсиш. Идеята е да вземеш кола от вън, ако ли не, да отидеш в Камор или Дару за преглед, като ми каза как си купил предишната, лошо ми стана. Явно си с късмет!

Късмет колега.
The name BULGARIA spreads far and wide in the civilized world. Once more it establishes its authority and shows to the world that there exists in Eastern Europe a power, which everybody must treat with Respect!!!
airsoft-bg.com
airsoftbulgaria.com
airsoft-bg.com
airsoftbulgaria.com
6 мнения
• Страница 1 от 1