m52 ccv премахване ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- iceman12
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 520и 1998г
- Мечтае да кара: Mercedes Benz S AMG63 и кола която никога не се чупи
Re: m52 ccv премахване ?
може ли да ми кажете с какво запушихте дупката на колектора защото аз използвах една капачка, но вчера се случи следното, бях в един мол на паркунга качвам се да паля колата и попринцип имам проблем със стартера но този път се чу пукане и излезна дим най-вероятно изгоря сатрера но след това като се опитах да запаля колата тя палеше но не държеше обороти и на пълна газ над 1200 оборота не вдигаше и след това като поразгледах тази капачка беше изхвърлена и стоеше дупката отворена и най-вероятно от това е проблема та с какво я запушвате тази дупка?
- martinrezzy85
- Потребител
-
Re: m52 ccv премахване ?
R.Rafailov написа:Малко да съживя темата... имам дертове с моята колица и е много вероятно да са породени от въпросният клапан. четох доста и схванах идеята на премахването, а да си кажа честно не ми се дават 100тина лева за нов та... ще има клъцни срежи. Харесва ми идеята да има ойл кеч кен, ама и той е чанта пари. Та към въпроса: ако хакна на место ойл кеч кен филтър за газов инжекцион от този тип [url]http://elenagas.com/shop/image/cache/data/filtri/filter_gazovafaza_Lovato_cql-500x500.jpg [/ur] и сложа телче за съдове дали ще стане номера?
аз го премахнах,но не съм слагал нито филтър,нито кеч кен...скоро след премахването лампата за маслото започна да ми примигва на празен ход...така я карах над 5 години,но не мисля,че е добре..сега след години мисля да си върна нещата в оригинален вид...нямам признаци за износване,но не искам да чакам да се появят...смених датчика и започна да свети постоянно при загрял мотор на празен ход..със стария само примигваше