Ретрофит на фейс лайсна с екстри!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- DenisV1207
- Потребител
-
- Кара: E61
- Мечтае да кара: E34
Ретрофит на фейс лайсна с екстри!
Здравейте колеги пускам тема относно ретрофитване на фейс лайсна с екстри на централната конзола , от преди фейс копчета към цялата лайсна.
Интересува ме как се случва цялото нещо защото не намирам информация а форума е единственото ми спасение.Поздрави и ще съм благодарен на отговор.
Прикачвам снимки и за внимание
Интересува ме как се случва цялото нещо защото не намирам информация а форума е единственото ми спасение.Поздрави и ще съм благодарен на отговор.
Прикачвам снимки и за внимание

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Ретрофит на фейс лайсна с екстри!
Всякакви ретрофити е най-добре да се правят чрез следване на схемите за свързване, каквито има свободно във WDS програмата на BMW, която пък я има онлайн на доста места.
Иначе конкретно този ретрофит е един от лесните, защото повечето цветове на кабелите от бутоните съвпадат с цветовете на точните кабели от буксата на SZM модула (или както грешно го наричат "фейс лайсна").
Това, което бутоните нямат, а SZM трябва да има, е връзка с K-BUS шината на колата, но и този кабел съвпада по цвят с K-BUS кабела на колата и може да го свържеш към шината зад жабката (както е най-правилно) или към K-BUS от буксата на климатроника.
Иначе конкретно този ретрофит е един от лесните, защото повечето цветове на кабелите от бутоните съвпадат с цветовете на точните кабели от буксата на SZM модула (или както грешно го наричат "фейс лайсна").
Това, което бутоните нямат, а SZM трябва да има, е връзка с K-BUS шината на колата, но и този кабел съвпада по цвят с K-BUS кабела на колата и може да го свържеш към шината зад жабката (както е най-правилно) или към K-BUS от буксата на климатроника.
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38
- Мечтае да кара: Алпина
Re: Ретрофит на фейс лайсна с екстри!
А дали ще се управлява подгрева само с подвързване на кабелите или ще се наложи и нещо допълнително?
4 мнения
• Страница 1 от 1