Telephone Activate ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ivailo0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
Re: Telephone Activate ?
Въпреки, че не мога да кажа от собствен опит, аз също мисля да слагам блутут модул. Казаха ми изрично да търся нов модул - 2005-2007 година, за да може да се свързва с новите телефони,
- aivanov99
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2002 Е39 525dA Touring
При мен с по-новите телефони не се разбира добре. С Нокиа Ц3 няма грижи. С Ноут 3 Нео се кънектва, но постоянно се губи връзката. Колата е 2002 г.
Sent from my Note 3L
Sent from my Note 3L

- ivailo0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
Именно!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Говорих одеве с колега, колата му е 2003 г, работи с айфон 4s. Та си мисля че трябва да стане но знам ли.

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
всичко зависи от прекодиране при сдвояването на нов телефон с модула
работи перфектно и аи фоун 3s , 4, 4s и тн
и аз се заблуждавах преди, че телефона е проблемен.. но няма такова нещо
моят модул е 2004 година и е от възможно най капризните
работи перфектно и аи фоун 3s , 4, 4s и тн
и аз се заблуждавах преди, че телефона е проблемен.. но няма такова нещо
моят модул е 2004 година и е от възможно най капризните
Колега и аз имам един такъв ULF 2004г.
Моя съм го тествал със:Samsung S4 mini/Nexus 5/ Lenovo A600 и с една дърта Nokia със Sumbian и нито с единия не работи като хората. На някои телефони прехвърля указателя, на Nokia-та даже и SMS-те. Но voice-са прекъсва след около 5-10 секунди.
Моя съм го тествал със:Samsung S4 mini/Nexus 5/ Lenovo A600 и с една дърта Nokia със Sumbian и нито с единия не работи като хората. На някои телефони прехвърля указателя, на Nokia-та даже и SMS-те. Но voice-са прекъсва след около 5-10 секунди.
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Колеги,автомобила е 2001 година и е без телефон.Навито и е МК3 ,а радио модула БМ24 .Искам да си сложа bluetooth система.Намерил съм пълен комплект (кабели,модул,микрофон,антена и подлакътник с бутон)Въпроса ми е :има ли значени автомобила с какъв радио и навигационен модул е за да мога да и имплантирам bluetooth системата ?
(попитах в друга тема,но никой не отговори и затова писах и в тази)
(попитах в друга тема,но никой не отговори и затова писах и в тази)
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- bumer530
- младши ентусиаст
-

Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ако има значение, то ще е само в радио модула. Блутута започва да се вгражда по време когато май само бм54 се ползват, така че помисли го добре. Прегледай схемите на връзване, виж кои кабели се ползват и дали ги имаш на радио модула и свързвай.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
зависи дали всичко от малките секции на БМ24 е активно, но би трябвало да тръгне защото стандартния телефон не работи на по различен принцип от този модел който си взел
правих го преди години, но не помня добре какво точно съм свързвал. има значение с каква аудио система е колата също
при мен телефона говори през дсп усилвателя директно в говорителите. нямам допълнителни двунамоткови говорители каквито са на коли с по базово аудио и тези кабели кафя/бял и кафяв/черен са ми свободни. мога да прегледам и снимам малко за да видиш поне цветовете на кабелите кое къде отива
правих го преди години, но не помня добре какво точно съм свързвал. има значение с каква аудио система е колата също
при мен телефона говори през дсп усилвателя директно в говорителите. нямам допълнителни двунамоткови говорители каквито са на коли с по базово аудио и тези кабели кафя/бял и кафяв/черен са ми свободни. мога да прегледам и снимам малко за да видиш поне цветовете на кабелите кое къде отива
Нямах представа че имам такава опция, проведох няколко разговора по iPhone 5s и нямам никакви проблеми всичко е 6, благодаря за темата
))

- bumer530
- младши ентусиаст
-
ares2 написа:зависи дали всичко от малките секции на БМ24 е активно, но би трябвало да тръгне защото стандартния телефон не работи на по различен принцип от този модел който си взел

Аудио системата в автомобила е hi-fi.Взел съм ДСП и телефон и мислях да ги слагам скоро време ,но размислих дали да не махна телефона и на негово място да сложим въпросната система
Здравейте колеги при се свързва тел. набира но не мога да говоря .Телефона ми е samsung j5 ,ако е от значение .
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
hornetcho написа:Здравейте колеги при се свързва тел. набира но не мога да говоря .Телефона ми е samsung j5 ,ако е от значение .
Явно има значение, защото на моятя кола блутутът без проблем се сдвоява с Блекбърито, Айфона, Нокиата с уиндоус и няколко Самсунга на приятели, като с първите три телефона никога не съм мал проблем, но със Самсунгите нещата нещо не се получават. До колкото помня има една настройка на Самсунг, която всеки път трябва ръчно да се деактивира, за да работи нормално с блутута на колата.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
Той при мен се здвоява набира но мога да говоря само през телефона не мога да говоря през модула на колата .
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3