530д 2 проблема
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: 530д 2 проблема
IvanPopov написа:не съм сигурен дали е от сега или от преди просто сега като е студено се вижда повече, но и преди си миришеше както сега отзад неприятно! възможно ли е понеже съм само с крайно гърне? ама пък нали дизелите черно пушат а при мен е сиво.. замислям се да си купя цяла генерация ако съм сигурен че ще спре, ама пък страшен звук вади сега нз вече. за егр-а не казахте може ли да е от него уш бил затапен ,майстора ми каза да си го оправя по добре било :/
Може да пуши от EGR-a, но според мен, ще е черно. Сив/синкав пушек, е типичен признак за масло.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Хрuсто
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.0TFSI със Revo stage 3 ;)
Тука имам един познат с е46 320д. Колата му пуши синьо, а не барала масло. Пича вече се е хванал за главата. Дюзите са рециклирани, втори път са проверявани на друг стенд и са ок според двата стенда. Та явно дизела не само от масло може да пуши синьо 

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Сивкаво-син, до черен пушек има и ако има проблем с турбото. Така че, проблема може да е и от това.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2