Индикатор за отворени врати
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mitaka333
- Потребител
-
- Кара: Е91 2.0d
Индикатор за отворени врати
Здравейте, някой има ли представа защо индикатора на таблото за отворени врати свети постоянно за всичко врати?! Колата се отключва и заключва с ключ, ако това има значение! Така взех колата и не знам защо и от кога е така! 520i комби 98г.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Е91 320d 177к.с
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Индикатор за отворени врати
Прекъсвачите са на "куките" на купето, за които се заключват вратите. Ако нещо са правили и са забравили да закачат кабелите, но звучи прекалено... Не пречи да ги развиеш и видиш дали всичко е на място. Само че е малко пипкаво - двата болта минават през купето и се завиват в резби на планка от вътрешната страна, тая планка ако я пуснеш да отиде надолу после зор да я качиш пак по кабела.
Или ако са кодирали или сменили GM модула с кодиран грешно (или кодиран за Е38).
Не ми се е случвал такъв проблем, но ето каква опция има в GM модула и имам чувството, че точно това би станало, ако е кодирана грешно:
TUERKONTAKT_LOGIK (door contact logic, switch closed when doors closed; switch closed when door open).
За Е39 тази опция трябва да е настроена на:
offen
Не ми се е случвал такъв проблем, но ето каква опция има в GM модула и имам чувството, че точно това би станало, ако е кодирана грешно:
TUERKONTAKT_LOGIK (door contact logic, switch closed when doors closed; switch closed when door open).
offen
- mitaka333
- Потребител
-
- Кара: Е91 2.0d
PeReZ написа:Или ако са кодирали или сменили GM модула с кодиран грешно (или кодиран за Е38).
offen
И как се настройва това?!
Е91 320d 177к.с
4 мнения
• Страница 1 от 1