амортисьори Мтех 2 замяна?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
амортисьори Мтех 2 замяна?
С какво мога да заменя М тез 2? и евентуално какво да търся за от моделите на sachs?
излиза ми ето този номер 4013872180585 но не мамирам нищо по него
дахте съвет. може и да е на друга марка
дали ако сложа на м тех пружините стандартните амортисьори за Е39 ще има проблем?
излиза ми ето този номер 4013872180585 но не мамирам нищо по него
дахте съвет. може и да е на друга марка
дали ако сложа на м тех пружините стандартните амортисьори за Е39 ще има проблем?
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: амортисьори Мтех 2 замяна?
Монро имат за Мтех .. Около 180 на бр по спомен
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Драснах ли ти клечката
Като цяло ,номера на аморт на МтеХ 2 е този който завършва на 613 ,по номер Закс имат същия.
Амортисьори на друга марка не мога да ти препоръчам ,освен Закс.
Каква ти е идеята да сложиш нормален амортисьор на Мтех 2 пружина ? Да е пак толкова ниска,но да вози меко ли ?

Като цяло ,номера на аморт на МтеХ 2 е този който завършва на 613 ,по номер Закс имат същия.
Амортисьори на друга марка не мога да ти препоръчам ,освен Закс.
Каква ти е идеята да сложиш нормален амортисьор на Мтех 2 пружина ? Да е пак толкова ниска,но да вози меко ли ?
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Sachs Advantage, ако искаш да ти е меко по скоро си смени пружините, то твърдото е главно от тях.
- ares2
- старши ентусиаст
-
пружините си ме кефят, но м техника ми издиша в прекрасните ни пътни условия. сложих ги преди година от англииска внесена кола 2002 и нямаше проблем. единия се разклопа, а дригия протече.. сега разбирам защо бмв имат усилено окачване за източна европа..
искам да си сменя само амортисьорите и да си запазя М тех прижините и се чудя какво да купя.. не ми се и инвестират 600 лв в окачване което ще стане на задник след не много време
искам да си сменя само амортисьорите и да си запазя М тех прижините и се чудя какво да купя.. не ми се и инвестират 600 лв в окачване което ще стане на задник след не много време
To като цяло няма угодия
Нормалното окачване вози много приятно,меко и неравностите почти не се усещат(при изправно окачване) ,но пък при по остри завой е доста "опасно" ,а и височината му е малко неприятна за очите.
Мтех е ок на височина (е понякгоа задира,зимата е тегаво с колозовите,но...) за завой е добре ,вози стегнато,дупките се усещат повече
Май само EDC-то решава проблема,въпреки че никога не съм карал Е39 с работещо EDC
за да преценя как е .Струва ми се обаче ,че стои и тя малко по-висока спрямо Мтех2-ката.
На Е38 EDC е доста приятно ,би трябвало и на Е39 да е ,но късмет
Ares ,точно поради тази причина и аз се отказа от оригинални амортисьори за 1400лв
Предпочитам за 300 ,почти същите на Закс,ама да не ме боли толко като ударя в някоя дупка невиждайки я 

Нормалното окачване вози много приятно,меко и неравностите почти не се усещат(при изправно окачване) ,но пък при по остри завой е доста "опасно" ,а и височината му е малко неприятна за очите.
Мтех е ок на височина (е понякгоа задира,зимата е тегаво с колозовите,но...) за завой е добре ,вози стегнато,дупките се усещат повече

Май само EDC-то решава проблема,въпреки че никога не съм карал Е39 с работещо EDC

На Е38 EDC е доста приятно ,би трябвало и на Е39 да е ,но късмет

Ares ,точно поради тази причина и аз се отказа от оригинални амортисьори за 1400лв

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Аз си бях взел Sachs Advantage те бяха M-tech бях доволен от към поведение на пътя, бях и набил и едни пружини Eibach Pro Kit И возеше сравнително твърдо
. Честно казано ако си купувам втори път нормални амортисьори не смятам, че има нужда да се набиват излишни пари за Sachs Advantage, бих си взел на Kayaba. Не са по лоши,а са бая по добре като цена.

- ares2
- старши ентусиаст
-
заглеждам се по едни билщаини но нещо излизат скъпи.. има и достъпен Б4 но не знам дали ще пасне на пружинките
много ми се иска да си запазя м пружините и ще видя какво да направя. най много да прежаля по 230 лв на брой и да сложа това което си пише по книгите.
не съм карал и аз с s-edc Е39 до сега. в Е38 съм се возил и е мн добре
колко е разликата във височините на тези М тех и стандартните? дали стоковия амортисьор няма да е ок? като ги сравнявам стеблата не е супер много по различен този на М тех. аз не съм някакъв спортист голям, но ме кефи повече как се държи с М техника. поне първият месец докато не се пораздрънка колата беше супер... а и навъртам мн километри всеки ден и няма как да я пазя само за разходки. ако беше тъака нямаше да имам проблеми с каквото и да е окачване но.. няма как

много ми се иска да си запазя м пружините и ще видя какво да направя. най много да прежаля по 230 лв на брой и да сложа това което си пише по книгите.
не съм карал и аз с s-edc Е39 до сега. в Е38 съм се возил и е мн добре
колко е разликата във височините на тези М тех и стандартните? дали стоковия амортисьор няма да е ок? като ги сравнявам стеблата не е супер много по различен този на М тех. аз не съм някакъв спортист голям, но ме кефи повече как се държи с М техника. поне първият месец докато не се пораздрънка колата беше супер... а и навъртам мн километри всеки ден и няма как да я пазя само за разходки. ако беше тъака нямаше да имам проблеми с каквото и да е окачване но.. няма как
- Dyakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39
Аз съм с понижаващи пружини (по-нисък съм от Мтех 2), доста твърдички и стокови амортисьори, така взех колата. Проблема с този вариант е според мен, че всъщност амортисьорите не функционират съвсем правилно и реално винаги са под някакво напрежение, което пък от своя страна им скъсява живота и може би самата му работа не коректна (не поема неравността от напълно разпънато състояние, а винаги от някакъв момент натам). Но от друга страна нямам оплаквания.
аз имам EDC и то работещо и когато не е включено вози доста по меко от М-ТЕХНИК 2 амортисьори със стандартни пружини....но колата седи малко по висока с тези амортисьори отколкото с М-ТЕХНИК
10 мнения
• Страница 1 от 1