Датчик разпределителен вал м52б20
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- NORX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с 200 и пак е малко
- Мечтае да кара: драгстерите да плачат
Датчик разпределителен вал м52б20
Здравеите,колеги.Имам питане коя друга марка датчик разпределителен вал се спогажда с компа на сименс освен сименс и оригинслен нс бмв.Причината да питам е,че тук в Русе няма откъде да поръчам сименс,а на оригиналния ценста е 300 лв.Благодаря.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Датчик разпределителен вал м52б20
NORX написа:Здравеите,колеги.Имам питане коя друга марка датчик разпределителен вал се спогажда с компа на сименс освен сименс и оригинслен нс бмв.Причината да питам е,че тук в Русе няма откъде да поръчам сименс,а на оригиналния ценста е 300 лв.Благодаря.
Освен спогаждане е важно и колко време ще го прави- ако трябва да го сменяш всеки месец... Вече дори и на VDO не е това, което беше...
NORX написа:Здравеите,колеги.Имам питане коя друга марка датчик разпределителен вал се спогажда с компа на сименс освен сименс и оригинслен нс бмв.Причината да питам е,че тук в Русе няма откъде да поръчам сименс,а на оригиналния ценста е 300 лв.Благодаря.
По-добре 2ра ръка оригинален отколкото метак за същите пари...
- diw
- Потребител
-
- Кара: e39 520i
Колега, слагай сименс(VDO) или оригинален и то нов. Без аналози и втора ръка!
От опит ти го казвам.
От опит ти го казвам.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Първо трябва да определиш или видиш оригиналния номер на датчика си защото са няколко вида.
Доколкото виждам VDO-SIEMENS не се предлага афтърмаркет и единственият вдъхващ доверие е HELLA.
Останалите са откровени пръчки.
Доколкото виждам VDO-SIEMENS не се предлага афтърмаркет и единственият вдъхващ доверие е HELLA.
Останалите са откровени пръчки.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Dyakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39
Потвърждавам казаното от колегата по-горе. VDO вече са го спряли от производство и единствено може да се намери оригинален от БМВ (260-280лв)
. Точно за това и аз се доверих на Hella и го поръчах, но пак го намерих трудно и някаква последна бройка (не от България), като дойде беше по средата на кабела с жълта лепенка Hella, а самия сензор си беше оригиналния с изтрит номер. 

- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Аз карам с автърмаркет евтини от по 70-100лв. и от 30000к нямам проблеми. Това са глупости с компютрите на Сименс, че са злопаметни
и не се обичали с други освен Сименс - просто не е сериозно. Внимавай и с най-евтините китайци от по 10$, защото там си има и боклуци. А забравих да кажа че и АБС сензорите не са ми оригинални и даже и те не са злояди и не хапят
Тия продавачи ни правят на луди вече бах им мамата

Тия продавачи ни правят на луди вече бах им мамата
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Дачик само оригинал VDO или Siemens, ментаците работят но от 10 два работят коректно, имах случай колата на един френд, купи нов Мейле и не стана, пак го отчита че не работи, накрая siemens и нещата заспаха. АБС работи с ментета на 100%.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Аз карам с датчик колянов вал Хелла от 4-5 години и 40-50-60к км (незнам точно) нямам никакви проблеми...вземал съм го от колегата laviatan,също така беше на много добра цена по спомен...
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
jullydjs написа: VDO или Siemens
Фактически те са под шапката на една фирма и в мнението си съм го намекнал. Тоест ако търсите датчик Siemens за други автомобили той е под марката VDO.

Eто структурата на концерна-майка:
http://www.ate.de/unternehmen/konzern-netzwerk/
В структурата влизат такива коментирани във форума фирми, като Continental, Contitech и ATE.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
10 мнения
• Страница 1 от 1