Въпрос относно м огледала
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- justinmaggie
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос относно м огледала
Здравейте, попаднах на един сайт proparts, където продават м огледала за е39.Въпросът ми главно е, аджеба стават ли за нещо?Пише, че имат тюф, прибиране и бла..бла.
Моля, за мнение.
Благодаря
Моля, за мнение.
Благодаря
Re: Въпрос относно м огледала
Аз съм с такива, колега. Бях скептичен, смятах, че с тях ще се вижда по-зле, отколкото с фабрични огледала, но в това отношение се изненадах приятно, вижда се перфектно, много по-добре, отколкото с фабричните пре-фейс огледала.
Вече година ги карам и нямат никакви проблеми, прибирането им работи перфектно, въпреки че и при доста ниски температури съм си позволявал да ги тормозя.
Ясно е, че са китайско-тайвански и изброявам минусите им за мен:
1. Далеч са от излъчването на фабричните М огледала като здравина. Фабричните изглеждат по-здрави, по-масивни и т.н.
Тези са леко пластмасови и не излъчват такава здравина, но това усещане може да е и засилено от факта че са по 200+ лв./бр., а каското определено ще се изсмее и ще ги плати на 30-40лв./бр. колкото са втора употреба ОЕМ не М огледалата.
2. Нямат памет, така че ако колата ти е с ел. седалки с памет и си свикнал да ползваш паметта на огледалата, това го губиш, както и смъкването надолу при включване на задна.
За мен минусите са нищожни и винаги бих си ги купил отново, така че ги препоръчвам. Ето ги в действие, така да се каже:
Вече година ги карам и нямат никакви проблеми, прибирането им работи перфектно, въпреки че и при доста ниски температури съм си позволявал да ги тормозя.
Ясно е, че са китайско-тайвански и изброявам минусите им за мен:
1. Далеч са от излъчването на фабричните М огледала като здравина. Фабричните изглеждат по-здрави, по-масивни и т.н.
Тези са леко пластмасови и не излъчват такава здравина, но това усещане може да е и засилено от факта че са по 200+ лв./бр., а каското определено ще се изсмее и ще ги плати на 30-40лв./бр. колкото са втора употреба ОЕМ не М огледалата.

2. Нямат памет, така че ако колата ти е с ел. седалки с памет и си свикнал да ползваш паметта на огледалата, това го губиш, както и смъкването надолу при включване на задна.
За мен минусите са нищожни и винаги бих си ги купил отново, така че ги препоръчвам. Ето ги в действие, така да се каже:
2 мнения
• Страница 1 от 1