Крайно гърне Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528iA
- Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67
Re: Крайно гърне Е39
omegaart написа:Bimmer_M30B35 написа:Ще дрънчи...винаги почва да дрънчи. Един специфичен гаден звук се получава почти при всички бензинки. Човека от, който купих моята 528ца ме помоли изрично, ако реша да махам катализаторите да му ги продам да си ги сложи на неговата
Баници , ако си сложиш едни хубави прави тръби ДЕБЕЛИ няма да дрънчи и ще дава добър звук. Ако се сложат най-евтините резонатори ще дрънчи.
Дали са му сложили ДЕБЕЛИ хубави тръби?

- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
Bimmer_M30B35 написа:omegaart написа:Bimmer_M30B35 написа:Ще дрънчи...винаги почва да дрънчи. Един специфичен гаден звук се получава почти при всички бензинки. Човека от, който купих моята 528ца ме помоли изрично, ако реша да махам катализаторите да му ги продам да си ги сложи на неговата
Баници , ако си сложиш едни хубави прави тръби ДЕБЕЛИ няма да дрънчи и ще дава добър звук. Ако се сложат най-евтините резонатори ще дрънчи.
Дали са му сложили ДЕБЕЛИ хубави тръби?
Двата катализатора са срязани и после пак са заварени

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Аз съм с дебела права тЪрба на мястото на катализатора и звука лично според мен си е много хубав- плътен и басов. Резонаторно гърне не бих сложил повече, като мелачка звучи с него.
- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
Малко глупав въпрос но ако сложа крайно гърне двуцевка на мястото на старото което съм посочил на снимката дали ще стане по шумна?Искам да го сложа понеже ми се струва по красиво
Не искам да е по шумна от сега.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- georgi_1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 528i 1996г.
Здравейте, искам да попитам на мястото на тези две "толумби" може ли да се сложи гърне от е60 530и(на снимката). Целта е да съм с два накрайника но не знам дали ще се събере това гърне отзад. Някой правил ли го е?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
georgi_1986 написа:Здравейте, искам да попитам на мястото на тези две "толумби" може ли да се сложи гърне от е60 530и(на снимката). Целта е да съм с два накрайника но не знам дали ще се събере това гърне отзад. Някой правил ли го е?
Защо не пробваш просто с 1 накрайник тип 1 към 2 , хем пари ще спестиш хем по лесна работа

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
georgi_1986 написа:Здравейте, искам да попитам на мястото на тези две "толумби" може ли да се сложи гърне от е60 530и(на снимката). Целта е да съм с два накрайника но не знам дали ще се събере това гърне отзад. Някой правил ли го е?
И на мен ми е интересно,може ли?
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2