М57 спря да върви?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: М57 спря да върви?
На всички дизели при е39 излиза еднаква помпата в резервоара
http://www.realoem.com/bmw/enUS/partxre ... series=E39

http://www.realoem.com/bmw/enUS/partxre ... series=E39
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Странностите продължават.Сутринта нямаше грам въздух в маркучите и колата си заработи идеално.
Нещо обаче турбото на студен мотор виеше все едно е без катализатори,а са си по местата.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Нещо обаче турбото на студен мотор виеше все едно е без катализатори,а са си по местата.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Както и колеги писаха по напред, имаш спукан маркуч/кулер/съединение и от там ти вие и най вероятно от там губи въздух и пуши черно.
Виж и оправи следните неща и няма да имаш проблем с колата: Пробив някъде по преноса на въздух, помпа в резервоара, помпа под седалката, дебитомер.
Виж и оправи следните неща и няма да имаш проблем с колата: Пробив някъде по преноса на въздух, помпа в резервоара, помпа под седалката, дебитомер.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Ще действам и днес пък да видиме.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Смених филтъра на картерната вентилация и помпата под седалката.
Лошото е че преди това реших да напълня резервоара,а някой бездарник беше пипал където не му е работа.И 20л нафта замина...
Лошото е че преди това реших да напълня резервоара,а някой бездарник беше пипал където не му е работа.И 20л нафта замина...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dimitar_VN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525д
Здравейте колеги.Пиша в тази тема защото имам подобен проблем с моята печка.А и незнам дали ще е удачно да отварям нова тъй като тази ми се вижда все още прясна.Днес реших да си изкарам колата и да я покарам из махалата,обаче много трудно запали от 3-тия път.
Дотук ок.Колата си загря и вървеше нормално включих живите данни и гледах температурата на водата, бях долял малко антифриз температурата варираше от 85 6 до 90 градуса,но не това е проблема по едно време гонга удари и изписа "einspritzlange"
. Викам си втасях я маи нещо колата спря да върви и повече от 3000 обората не искаше да качи даже угасна по едно време,но запали.Дотътрих се до нас с малко газ лека полека и ми направи впечетление ,че дюзите тракат или поне една като отнема газта.Изчетох някоя друга тема и май ще с окаже помпата под седалката и при мене.Ако я закача на диагностика това ще се разберев ли или ще трябва по метода на изключването...И да питам още нещо тая кола подгрев има ли никавка лампа не свети при подаване на контакт за индикация на подгрева?
Външната температура по комп.беше 5,5градуса.Горивото беше под 15 литра като при живите данни видях че левия резервоар е с 2 литра а другия с 10 ина литра,колата е 525 комън рейъл. Поздрави от мене и леко и безаварийно каране..
Дотук ок.Колата си загря и вървеше нормално включих живите данни и гледах температурата на водата, бях долял малко антифриз температурата варираше от 85 6 до 90 градуса,но не това е проблема по едно време гонга удари и изписа "einspritzlange"

Външната температура по комп.беше 5,5градуса.Горивото беше под 15 литра като при живите данни видях че левия резервоар е с 2 литра а другия с 10 ина литра,колата е 525 комън рейъл. Поздрави от мене и леко и безаварийно каране..

- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Тази грешка е за горивната система и по-конкретно за впръскването. Щом я е изкарала колата на борда, значи има и записани грешки - прочети я с диагностика и ще се ориентираш. При мен записваше тази грешка заради проблем със сензора за налягането в рейла, но може и по други причини да я записва...
- Dimitar_VN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525д
Здравейте,още на следващия ден колата с оправи. Като я палих дадох няколко пъти на контакт да чуя помпата работеше естествено,и колата си запали и върви нормално до сега.Не съм я закачал ,но ще го направя...Благодаря за отговора 

53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4