проблем с DSP озвучение-губи настройките
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
проблем с DSP озвучение-губи настройките
здравейте колеги...търсих в други теми подобен на моя проблем,но не открих нищо и затова пускам нова тема...наскоро смених HI FI озвучението на моята е 39 със DSP...смених всичко,пренаредих кабелите по схемите които намерих и които ми дадоха други колеги и накрая DSP-то засвири,с изключение на един проблем-не запаметява направените настройки на параметрите...нагласям му параметрите и ги държи така докато не върна ключа в нулева позиция или го махна нацяло...при следващото включване настройките пак са нулирани...другото което забелязвам е че не ми дава да запаметя настройки на трите позиции за лични настройки в меню МЕМО,или поне аз немога да ги запаметя...някой има ли идея къде да търся проблема с тази памет,че така е много дразнещо...само да добавя че колата е с големия монитор и с МК3 навигация...след като свързах DSP-то не съм кодирал нищо и незнам дали проблема не идва от там,но то си заработи от самосебе си...друг лек проблем който се появи след смяната на музиката е че от време на време се появява някакъв шум /пръщене/,нещо като смущение когато слушам радио...с предишната музика това го нямаше,а по антените не съм барал нищо при смяната...моля ако някой знае къде да търся проблемите да сподели,ще бъда благодарен на всички..
1 мнение
• Страница 1 от 1