Моля!! Радиото се побърква и чейнджъра не чете дискове!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 520и 1998г
Мечтае да кара: Mercedes Benz S AMG63 и кола която никога не се чупи

Моля!! Радиото се побърква и чейнджъра не чете дискове!!!

Мнение от iceman12 » 08 Ное 2016, 22:17

Здравейте колеги имам един много дразнещ и досаден проблем! Колата е е39 520и 98 година, има СД чейнджър от зад в багажника, до преди 2 седмици си работеше и нямаше никакви проблеми, имах премеждия с акумулатора и го сменях и замервах консумация и така чейнджъра си правеше доста често чек и се включваше и изключваше мн пъти, след това един ден бях на път и радиото ми изчезна и реших да си пусна диск като натиснах копчето MODE преди ми изписваше примерно 5-12 демек диск 5, 12 песен и така сега седят черти "---" така след като не ми пусна нищо се върнах на радиото и то само се усили като се опитах да го намаля не реагира нито през волана нито през копчето на радиото нито се намаля нито увеличава, касетофона с касетката си работи няма проблем, но мина ли пред СД-тата радиото се прецаква!!! Отидох от зад и се опитах да извадя дисковете, ама НЕ натискам копчето не изхвърля дисковете и така дори след като го разкачих от буксата дори не си прави и чековете на всички дискове, а се опита само на 1 но не го направи докрай и така знаете ли от какво може да е това къде може да е проблема навява ме, че е за нов чейнджър ама все пак ако някой е по-запознат да каже!!

Назад към E39