Яснота за пеперудите?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Re: Яснота за пеперудите?
(bubsa) написа:choio написа:Реално ако държиш да си останат там,може да изчистиш колектора и да спреш егр-а чисто механично и софтуерно. Аз съм така от 3 години. Вчета сваляхме колектора че релето за свещите умря и беше абсолютно чист без нагари и налепи. Успех
Изчистих го и ЕГР го затапих.Сега няма как да стане нагар,а ще има само омасляване в колектора.Ше видя като имам време да го сменя с такъв без клапи та да не го мисля поне.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Е за какво ще се набутваш за колектор...продават се тапи имаш време поръчай и си направи твоя...сега ако някой ти подарява такъв съм съгласен иначе едва ли е оправдано..
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
За най-евтино става и да се пререже оста на клапите, като те си остават по местата и играят роля на тапи. Хвърля се само частта, която се чупи и пада в цилиндъра понякога. Аз моите така ги карам вече над 3 години... 

- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Z3Ro* написа:За най-евтино става и да се пререже оста на клапите, като те си остават по местата и играят роля на тапи. Хвърля се само частта, която се чупи и пада в цилиндъра понякога. Аз моите така ги карам вече над 3 години...
И мойте са така ама гледам че човека го тресе фенщината и за това му предложих тапи

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колектора е на цената на тапите и е в пъти по-сигурно,че няма да протече.
Махал съм пеперуди на няколко коли та не съм толкова бос по темата
Махал съм пеперуди на няколко коли та не съм толкова бос по темата

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2