Яснота за пеперудите?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Re: Яснота за пеперудите?

Мнение от choio » 06 Ное 2016, 13:28

(bubsa) написа:
choio написа:Реално ако държиш да си останат там,може да изчистиш колектора и да спреш егр-а чисто механично и софтуерно. Аз съм така от 3 години. Вчета сваляхме колектора че релето за свещите умря и беше абсолютно чист без нагари и налепи. Успех

Изчистих го и ЕГР го затапих.Сега няма как да стане нагар,а ще има само омасляване в колектора.Ше видя като имам време да го сменя с такъв без клапи та да не го мисля поне.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Е за какво ще се набутваш за колектор...продават се тапи имаш време поръчай и си направи твоя...сега ако някой ти подарява такъв съм съгласен иначе едва ли е оправдано..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
Мечтае да кара: Murcielago SV

Мнение от Z3Ro* » 06 Ное 2016, 14:25

За най-евтино става и да се пререже оста на клапите, като те си остават по местата и играят роля на тапи. Хвърля се само частта, която се чупи и пада в цилиндъра понякога. Аз моите така ги карам вече над 3 години... :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 06 Ное 2016, 15:43

Z3Ro* написа:За най-евтино става и да се пререже оста на клапите, като те си остават по местата и играят роля на тапи. Хвърля се само частта, която се чупи и пада в цилиндъра понякога. Аз моите така ги карам вече над 3 години... :yes:

И мойте са така ама гледам че човека го тресе фенщината и за това му предложих тапи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 06 Ное 2016, 17:11

Колектора е на цената на тапите и е в пъти по-сигурно,че няма да протече.
Махал съм пеперуди на няколко коли та не съм толкова бос по темата

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Предишна

Назад към E39