въпросче за темпомат
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Стефановски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
- Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds
Re: въпросче за темпомат
Колеги, да използвам темата:
525 тдс 98 г. не винаги когато се изключи темпомата било от съединител или спирачка, при последващо натискане на бутона темпомата не се включва!Няма изписана никаква грешка на компютъра, кажете къде, какво да се ревизира, защото е много дразнещо!
525 тдс 98 г. не винаги когато се изключи темпомата било от съединител или спирачка, при последващо натискане на бутона темпомата не се включва!Няма изписана никаква грешка на компютъра, кажете къде, какво да се ревизира, защото е много дразнещо!
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Чуквай лекичко педала на съединителя отдолу (все едно го придърпваш) и ще се включва темпомата. Проблема е от стоп машинката
- tiho_madjarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325Ci
- Мечтае да кара: М5
ЗдравейТе колеги.Да ползвам темата за темпомата. Имам е39 -530 дизел 99 година 184 коня.Като включа темпомата зелената лампичка на таблото светва, след това +,но не се случва нищо.Вчера смених машинката на съединителя и пак не работи.На диагностика не излиза нищо.Искам да попитам дали е възможно от стоп машинката на спирачката да прави проблем?
- tiho_madjarov
- кандидат ентусиаст
-
Гледам,че темата няма много интерес,но да напиша още нещо.Вчера смених и стоп машинката на педала на спирачката и пак нищо.Стигам до светване на зеления индикатор на таблото и до там-нищо.Не тръгва темпомата.Скоро ще ходи на сервиз май.
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Колата да има някакъв проблем с ABS блока или някога въобще работил ли е темпомата?
- tiho_madjarov
- кандидат ентусиаст
-
Колата като я купих имаше проблем с АБС блока,но го отремонтираха и от тогава нямам никакъв проблем с него.Темпомата никога не е работил,от както имам колата а именно вече 3 години.Много интересно тези които ми поправяха блока ми бяха казали,че на диагностиката търси автоматична скоростна кутия,а колата е ръчка.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2