Майстор електричар
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Майстор електричар
GEORGBMW написа:... един познат Ел техник, за капак ми каза че от стари кондензатори било, върви го разбери ми то сигурно има много кондензатори по колата с тая електроника с тия модули може да ти се завие свят....
Да има много кондензатори и не само, но хубавото в цялата ситуация с "утечката" е че може да се локализира точно проблема. Начина как да стане това е описван многократно, че не е и трудоемко дори, необходимо е само малко време. Всичко из колата е на модули с букси но за да се стигне до там че да се откачат модули е необходимо да се мине през предпазителите. Като се установи "виновника" най-лесното решение е да се смени пък ако желае някой може и да си го ремонтира. Така че има решение на проблема но е необходимо да се подходи към решението му а не да се мрънка за това и онова по колите ни. Да имат си болежки но всичко за отстраняването им е казано и показано и е необходимо просто да се направи.
Ключа маса е решение на майстори, които не са "майстори" а пишман майстори или просто ел.обзавеждането на автомобилите им е слаба страна.
GEORGBMW написа:...бях се навил тогава да взема мерцедес пак до 2000г,....сякаш при мерцедесите до2000г няма толкоз електроника
Не съм запознат с мерцедесите но едва ли ще е само карането и при тях.
Zlatiyan_Genchev написа:...след като е заключена колата за да изключи всички модули.
Няма нужда да е заключена

16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2