Проблем с ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- RadkoPower
- Потребител
-
Проблем с ксенон
Левия ксенон спря изведнъж, видях съобщението на таблото и си викам Ок, за крушки съм. Пускам отново фаровете светят и двата. Прегледах за лоша връзка-всичко наред. Купих нови крушки, но проблема остана.
Ако колата поседи около минута на габарити/очи и пусна ксенон, тогава работят и двата 9 от 10 пъти да речем.
Същото ако поседи и с един работещ ксенон, върна ключето след минута и пак пусна тръгва и левия.
Дайте идей къде може да е проблема. Баласт или някакъв управляващ модул?
Ако колата поседи около минута на габарити/очи и пусна ксенон, тогава работят и двата 9 от 10 пъти да речем.
Същото ако поседи и с един работещ ксенон, върна ключето след минута и пак пусна тръгва и левия.
Дайте идей къде може да е проблема. Баласт или някакъв управляващ модул?

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Проблем с ксенон
Колега, с оригинален или с китайски ксенон си ?
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
Прилича ми на проблем със самата букса на ксенона. Преди време имах такъв проблем и аз си мислех дали е от баласта, но се оказа самата букса. За съжаление буксата не се вади от баласта и се наложи да я режа и да запоявам и изолирам допълнително с термосвиваем шлаух.
Поздрави,
Поздрави,
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Размени баластите ляв-десен. И огледай дали са читави буксите.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
4 мнения
• Страница 1 от 1