Вентилаторът в таблото не спира да работи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Вентилаторът в таблото не спира да работи
От известно време забелязах,че вентилаторът за,,топло и за хладно,,в таблото започна да включва за известно време ,без да съм го включил ,дисплеят е изгасен ,рекох си пак ядове,а днес ходих до лидъл уж да си купя това онова , изгасих мотора ,извадих ключа ,и този път пустият му вентилатор ,дори при изгасена кола не спира да върти ,отказах се от пазаруването защото щеше да ми смъкне акумулатора ,та това е ,ако може някой да ми каже от къде идва проблема господ здраве да му дава.Неотдавна е ремонтиран ,презапояван е таралежа от техник ,обаче ми каза ,че няма нужда този таралеж ,вътре да бъде залят със смола, за да се презапоява лесно за в бъдеще ,та това е.Възможно ли е да се появява това странно включване от слаб акумулатор?Моят е точно такъв ,просто да се дължи на някакво бъгване и това да е причината.
Последна промяна GEORGBMW на 06 Авг 2016, 6:22, променена общо 3 пъти
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Re: Вентилаторът в таблото не спира да работи
При слаб акумулатор колата не включва разни системи, а гаси тези, които не са от първостепенно значение... Смени си таралежа и ще се оправи проблемът.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Вентилаторът в таблото не спира да работи
Да и аз си мисля за таралежа. Колега най-добре го смени с нов- сигурно съм имал поне десетина обаждания, че бил рециклиран, повредил се, аз мога ли да го рециклирам като хората. Освен това филтъра за купето трябва да се сменя редовно- обикновено поради лошо охлаждане прегрява платката на управлението на вентилатора, иглите са радиатор и и ако дебита на въздуха е недостатъчен се случва описаното.
3 мнения
• Страница 1 от 1