bmw e39 530d няма мощност
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
bmw e39 530d няма мощност
Здравейте колеги , потърсих инфо, но нищо не успях да намеря. Става дума за следното. Колата няма мощност и претриса до загряване до 90 градуса, загрее ли всичко се нормализира , макар че дори и тогава ми се струва малко по тегава от преди но е в пъти по добре от при студун мотор. Също така и разхода е леко завишен с около 1-1,5 л. На 100км. Въпроса ми е към кои неща първо да се насоча за проверка и евентуално някой надежден сервиз тук във Варна? Благодаря предварително на всички отзовали се.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: bmw e39 530d няма мощност
pr3dat0r написа:Здравейте колеги , потърсих инфо, но нищо не успях да намеря. Става дума за следното. Колата няма мощност и претриса до загряване до 90 градуса, загрее ли всичко се нормализира , макар че дори и тогава ми се струва малко по тегава от преди но е в пъти по добре от при студун мотор. Също така и разхода е леко завишен с около 1-1,5 л. На 100км. Въпроса ми е към кои неща първо да се насоча за проверка и евентуално някой надежден сервиз тук във Варна? Благодаря предварително на всички отзовали се.
На мен прилича на дюза , а пали ли добре ?
Направи си една разходка до Илко от Добрич , за да ти се изясни всичко !
- rosko3001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
- Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд
и на мен ми прилича на дюза колега...имах подобен проблем
И ако е дюза може ли да има общо това и с разхода, може за някой това да се стори глупав въпрос но не ми е ясно и за това и питам 
Последна промяна pr3dat0r на 05 Юни 2013, 14:50, променена общо 1 път
5 мнения
• Страница 1 от 1