Опит за "летене"

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Гост
Аватар

Опит за "летене"

Мнение от Гост » 06 Юли 2006, 22:04

НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ЗА ТУКА ИЛИ ЗА ОБЩИТЕ ТЕМИ,МА АКО ТРЯБВА - МОДЕРАТОРИТЕ ДА ПРЕМЕСТЯТ.
Пиша чак сега,щото бях по морето и вчера се върнах. На 22.06. се опитаха да ми гепят 5та.После чух,че имало опити и пред Дару на паркинга ,ма не разбрах 3 ли , 5 ли коли отворили ,ама нито една не тръгнала.
Сега понеже ближа рани и оправям пораженията да питам:
1.Имате ли някакво инфо за други опити,щото дочух ,че налетели само на Е39ки-явно такава е поръчана.
2.Понеже успях да оправя изкорубения имобилайзер-има ли опастност да откаже и да купувам ли нов / тоя май го препрограмираха и няма видими външни повреди/.
3.Не посмях да карам до морето,щото ми казаха,че има опастност да ми се заключи волана в движение като пропаднат езичетата-има ли някой идея дали може да стане тва?!
4.Ако някой от "опиталите" чете горното-следващият път да ме изчака- SigSauerP239,SW40 има гилзоуловител и "Хиртенбергерите" са с по 150 сачми в гилза: не остават следи на мястото , не убиват,но мнооооого боли и се сакатее... http://www.sigarms.com/Products/ShowCat ... oductid=72

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 07 Юли 2006, 10:22

Датата 22.06. е малко странно съвпадение. На същата ми откраднаха Е46-цата :roll:
Я дай повече подробности, ако искаш... Къде се опитаха да ти я гепят? В София ли?
То явно на 22.06. е имало доста мащабна акция.
Интересно е защо, обаче... Е39 особено, ако е преди фейслифта не е скъпа кола вече. Първо, че ги има много и второ - цените им паднаха жестоко в последната година :help: За кво им е? :dunno:
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Ivan Kazakov » 07 Юли 2006, 16:20

Именно заради ниските цени на модела.В момента улиците буквално преливат от Е39-ки.Всеки 2-ри, насочил се кам BMW си взима точно такова.И как няма, след като вече падат под 12000 лева.Ама за да е продаде на 12 джамбаза трябва да е взел на максимум 4000 евро.4000 евро?Ми за тези пари би трябвало да е имала среща с влака.Читава Е39-ка под 10 000 евро просто забрави.Но защо му е на българина да си взима Е39 за 25-30 000 лева, след като може да кара такова и за 11-12?Защо му е да кара 3-ка за тези пари?Може и 5-ца.Да ама подръжката на 5-цата е леееееееееееко скъпа.Пък за тия пари май всичко ще и е за правене.И като почнат едни носачи, едни тампони, едни амортисьори да се обаждат - край няма.Ми двигателя?Тук се обади, там се обади и оооооо.....няма оправия.То хубаво да я постегне човека ма в Дару скъпо.Има няма едни 10-тина хилки да я вкарат в час.Айде при кварталния майстор.Ма новите части и при него скъпи.Или изкарват 2 седмици и айде обратно.А пък за тази кола частите 2-ра употреба са кът.И така - като се посъберат повечко поръчки решението е едно.Сещай се сам кое е то.Та защо се крадат тези коли ли?За части!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Юли 2006, 17:05

не знам за кво им е пичове,ма опитаха!
Да - в София! Вечерта! Колата си е със застраховка ,със секви чипове ,чудеса и незнам си кви следотърсачи!Не мога да разбера кво са искали да прават! Иначе е преди фейслифта ,ма фейслифта го направих сам и си изглежда досущ като 2002г. Плюс тва не знам кой кара такива кошници,дето дава за пример колегата,ма аз на мойта ако и сложа 10000лв ше стане самолет и с джакузи и кафемашина вътре!!! Сичко и е 6 и няма една бурма да не действа или лампа да не работи. Цената и според мен е около 18-19хил. лв/ или поне не бих се разделил с нея за по-малко/ ,а и мобиле.бг показва това!Бъкана е с екстри и е най-доброто ,което съм карал досега!
Съмнява ме,че сме попаднали на изпитна сесия на крадците ,обаче са ги скъсали сичките на изпита! Сигурно се учат още момчетата.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Юли 2006, 10:55

Никой ли друг не е чул за тая офанзива с кражбите,бе хора?!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 10 Юли 2006, 11:22

И на мен ми стана интересно, но явно само аз и ти от форума сме си изпатили при акцията... :roll:
За съжаление моята кола така и няма да я видя повече.
Но пък петицата ме кефи повече :twisted:
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Юли 2006, 20:08

The Mravoiada написа:И на мен ми стана интересно, но явно само аз и ти от форума сме си изпатили при акцията... :roll:
За съжаление моята кола така и няма да я видя повече.
Но пък петицата ме кефи повече :twisted:

.....!? :evil:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 18 Юли 2006, 11:15

Колата вече лети - т.е. движи се! След очакване на частите,монтаж и боя цялата работа по въвеждането в експлоатация излезе- 10 дни и 850лв за застрахователя!
Казвам го в случай ,че някой се сблъска с подобен проблем!
Сега вече - парен каша духа - ще си въведа и допълнителни проблеми по паленето и пейджър на алармата ,който работи на 1км от колата и се надявам да се справя с проблема по "неправомерното отнемане" ,както се казва в закона! Единствено не разбрах защо не пожелаха да сложат стикери ,че е маркирана и "чипирана" от застрахователите! Нямали право на техни лепенки по колата,а тези които правят маркировката пък казват ,че по-добре да не се знаело ,въпреки че съм сигурен ,че който реши да я пипа - вече е проверил кво има по нея!

Назад към E39