Дрънчене по предницата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Дрънчене по предницата
А какво ще кажете за: дрънчене( като тенекия) идващо от ходовата част /предницата/???? няма тропане, чисто нови биалетки.... при Е36 имах същия проблем, беше от накладките, по скоро нямаше я една скоба която стои отгоре, сложих я и изчезна .... сега си я има но ... дрън-дрън
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!

За друго не се сещам

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
а най точно казано-скобите на накладките(всички бмвта имат този проблем)няма оправия
колегите са прави за музиката
колегите са прави за музиката

колега и аз имах същия проблем, само че от задния мост ми идваше дрънченето - сякаш генерацията се е откачила, или някаква тенекия ми дрънка под колата, чуваше се само по малки неравности и на малка скорост, при това само извън купето. днес си ми сменяха биалетки и им казах да проверят и това от какво - оказа се че нещо по спирачните дискове, имало някакви налепи
1см или нещо такова, били ги изшлаифали и изчистили и прочие и сега няма и помен от дрънченето. Колкото и странно да звучи наистина се оправи

посетете фен групата на БМВ БГ във Facebook - http://www.facebook.com/group.php?gid=44647763964 намерете нови приятели фенове на марката
- ICE
- Ледения
-
Re: дрънчене по предницата
FASH1ON написа:...при Е36 имах същия проблем, беше от накладките, по скоро нямаше я една скоба която стои отгоре, сложих я и изчезна .... сега си я има но ... дрън-дрън

Предните?
Задните?
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Има едни топлинни отражатели дето ограждат колекторите и двуцевката като преминава покрай скоростната кутия. Държат се на винтчета при мене се бяха разхлабили и дрънчеше противно 

това отвратително дрънчене идва от предпазната ламарина на спирачките.
34 11 1 162 955 protection plate left
34 11 1 162 956 protection plate right . цена около 45 камъка
въпреки, че са здраво захванати, ако са пукнати просто дрънченето може да те побърка. неможе да се заваряват - специална сплав някъква..
аз проблема го реших с ножица за ламарина
34 11 1 162 955 protection plate left
34 11 1 162 956 protection plate right . цена около 45 камъка
въпреки, че са здраво захванати, ако са пукнати просто дрънченето може да те побърка. неможе да се заваряват - специална сплав някъква..
аз проблема го реших с ножица за ламарина

- ICE
- Ледения
-
FASH1ON написа:това отвратително дрънчене идва от предпазната ламарина на спирачките....

10 мнения
• Страница 1 от 1