Angel Eyes ot Ebay?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Angel Eyes ot Ebay?

Мнение от Kido » 18 Апр 2006, 13:37

Здравеите,

Проверих ebay и видях че се продават kits за ангелски очи.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E36- ... 7927QQrdZ1

Някои пробвал ли ги е?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kido » 19 Апр 2006, 18:53

Също как по принцип се разпознава дали имаш ксенон?

Моите са без никакви лупи, и светят просто много добре. Авер си взе 2002 с лупи и без ксенон и светят просто ужасно. Да не би да имам ксенон?

Също като запаля фаровете светлината се мърда (или самите фарове не знам) нагоре-надолу 1-2 пъти и после се позиционира. Някаква система ли е това?

Другия ми въпрос е как да се оправят фаровете на авера - сложи по силни крушки, и тн - не помага - свети ужасно слабо?

Благодаря

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 19 Апр 2006, 19:04

Kido написа:Също как по принцип се разпознава дали имаш ксенон?

принципно няма как. При всички случай ксенона се нуждае от лупи. Така, че като видиш петица с лупи, поне 90% е с ксенон. Но не забравяй, че разни чекиджииски коли като алфа имат лупи и на нормалните фарове ;)
Kido написа:Моите са без никакви лупи, и светят просто много добре. Авер си взе 2002 с лупи и без ксенон и светят просто ужасно. Да не би да имам ксенон?

ксенона свети с почти бяла светлина (5000-6000 Келвина). светка мигновенои в рамките на 15 секунди достига нормалната си светлина. Ако искаш да разбереш със сигурност дали имаш ксенон, погледни фаровете отвътре в мотора и ако са ксенон, трябва да има запалитени устройства закачени за тях.
Kido написа:Също като запаля фаровете светлината се мърда (или самите фарове не знам) нагоре-надолу 1-2 пъти и после се позиционира. Някаква система ли е това?

При ксенон по закон (поне в ГЕР е така) трябва да има автоматично управление на височината на фаровете. Като ги включиш, има 2 сензора на носачите (отпред и отзад) които донасят на РС-то колко е натоварена колата и така се нагласява височината. Това изчисление се извършва през 15 сек.
Има и петици без ксенон но с тази екстра ...

Kido написа:Благодаря

моля и да почерпиш, че от благодаря ми умря магарето :mhihi:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 19 Апр 2006, 23:07

Аз пък купих такива и два от ринговете дойдоха счупени.... пък и докато ги сложе, взех че продадох колата. :mhihi:
Та мисълта ми е, ако много искаш такива ще ти дам двата на символична цена, та да видиш дали ще ти харесат...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 27 Апр 2006, 20:10

:OT: Я пусни една снимка, може пък да им излезе късмета :winky:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 13 Юни 2006, 19:00

снимка няма, но може да се видят на Е46-цата на Гъзара.... Много са яки...

Назад към E39