Angel Eyes ot Ebay?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Angel Eyes ot Ebay?
Здравеите,
Проверих ebay и видях че се продават kits за ангелски очи.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E36- ... 7927QQrdZ1
Някои пробвал ли ги е?
Проверих ebay и видях че се продават kits за ангелски очи.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E36- ... 7927QQrdZ1
Някои пробвал ли ги е?
Също как по принцип се разпознава дали имаш ксенон?
Моите са без никакви лупи, и светят просто много добре. Авер си взе 2002 с лупи и без ксенон и светят просто ужасно. Да не би да имам ксенон?
Също като запаля фаровете светлината се мърда (или самите фарове не знам) нагоре-надолу 1-2 пъти и после се позиционира. Някаква система ли е това?
Другия ми въпрос е как да се оправят фаровете на авера - сложи по силни крушки, и тн - не помага - свети ужасно слабо?
Благодаря
Моите са без никакви лупи, и светят просто много добре. Авер си взе 2002 с лупи и без ксенон и светят просто ужасно. Да не би да имам ксенон?
Също като запаля фаровете светлината се мърда (или самите фарове не знам) нагоре-надолу 1-2 пъти и после се позиционира. Някаква система ли е това?
Другия ми въпрос е как да се оправят фаровете на авера - сложи по силни крушки, и тн - не помага - свети ужасно слабо?
Благодаря
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Kido написа:Също как по принцип се разпознава дали имаш ксенон?
принципно няма как. При всички случай ксенона се нуждае от лупи. Така, че като видиш петица с лупи, поне 90% е с ксенон. Но не забравяй, че разни чекиджииски коли като алфа имат лупи и на нормалните фарове

Kido написа:Моите са без никакви лупи, и светят просто много добре. Авер си взе 2002 с лупи и без ксенон и светят просто ужасно. Да не би да имам ксенон?
ксенона свети с почти бяла светлина (5000-6000 Келвина). светка мигновенои в рамките на 15 секунди достига нормалната си светлина. Ако искаш да разбереш със сигурност дали имаш ксенон, погледни фаровете отвътре в мотора и ако са ксенон, трябва да има запалитени устройства закачени за тях.
Kido написа:Също като запаля фаровете светлината се мърда (или самите фарове не знам) нагоре-надолу 1-2 пъти и после се позиционира. Някаква система ли е това?
При ксенон по закон (поне в ГЕР е така) трябва да има автоматично управление на височината на фаровете. Като ги включиш, има 2 сензора на носачите (отпред и отзад) които донасят на РС-то колко е натоварена колата и така се нагласява височината. Това изчисление се извършва през 15 сек.
Има и петици без ксенон но с тази екстра ...
Kido написа:Благодаря
моля и да почерпиш, че от благодаря ми умря магарето

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Аз пък купих такива и два от ринговете дойдоха счупени.... пък и докато ги сложе, взех че продадох колата.
Та мисълта ми е, ако много искаш такива ще ти дам двата на символична цена, та да видиш дали ще ти харесат...

Та мисълта ми е, ако много искаш такива ще ти дам двата на символична цена, та да видиш дали ще ти харесат...
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
6 мнения
• Страница 1 от 1