Впечатления от 525 TDS ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 29 Апр 2006, 12:37

15500 лв. с мито със всичко ... пише ми фраКтурата и на кат ... :roll: :roll: просто има некви неща дет и аз не им разбирам...е тая печка ни знам как се пуска ни как се спира... днеска ...тоест сега отивам на 2-ри оглед и най-вероятно или сега или утре ще го плащам ако всичко е наред :roll:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 29 Апр 2006, 15:00

Терзийски написа:15500 лв. с мито със всичко ... пише ми фраКтурата и на кат ... :roll: :roll: просто има некви неща дет и аз не им разбирам...е тая печка ни знам как се пуска ни как се спира... днеска ...тоест сега отивам на 2-ри оглед и най-вероятно или сега или утре ще го плащам ако всичко е наред :roll:

тая кола за тия пари с мито е подозрително .... ама щом я има - ок :roll:

тия печки как се пускат, тия компчета за кво са, некви сензори на огледалата .... абе Терзийски, не можеш ли да помислиш, че скачаш в бизнес клас кола !?!? С такива термини не се работи :winky: Ако не ти е ясно нещо - попитай, пък извади книжката от жапката и я попрочети малко да видиш какво ще караш .... :lol:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Мнение от Терзийски » 29 Апр 2006, 21:45

CheGevara написа:
Терзийски написа:15500 лв. с мито със всичко ... пише ми фраКтурата и на кат ... :roll: :roll: просто има некви неща дет и аз не им разбирам...е тая печка ни знам как се пуска ни как се спира... днеска ...тоест сега отивам на 2-ри оглед и най-вероятно или сега или утре ще го плащам ако всичко е наред :roll:

тая кола за тия пари с мито е подозрително .... ама щом я има - ок :roll:

тия печки как се пускат, тия компчета за кво са, некви сензори на огледалата .... абе Терзийски, не можеш ли да помислиш, че скачаш в бизнес клас кола !?!? С такива термини не се работи :winky: Ако не ти е ясно нещо - попитай, пък извади книжката от жапката и я попрочети малко да видиш какво ще караш .... :lol:

:kuku:

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 30 Апр 2006, 10:40

Терзийски написа:
:kuku:

сички сме така бе ... welcome in the club Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 30 Апр 2006, 22:22

Днес си я взех машината .... и тия дни ще пусна някоя друга снимка да я мернете как изглежда :lol:
И птродължавам да не знам кое как се пуска ама :roll: :roll: :roll:

Weißwurst-Fresser
Аватар

Мнение от CheGevara » 30 Апр 2006, 22:43

Терзийски написа:Днес си я взех машината .... и тия дни ще пусна някоя друга снимка да я мернете как изглежда :lol:
И птродължавам да не знам кое как се пуска ама :roll: :roll: :roll:

ще ти кажем бе, ти само я вземи и виж дали печката има дистанционно или е без. По принцип се пуска от борд компютъра или от дистанционното. С големия борд ли е? Разгледай Tips&Tricks и ако все пак нещо не ти е ясно - питай. :yes:

Да ти е честита :have one:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 30 Апр 2006, 22:44

Честита и без аварийна.Много километри да минеш и много нафта да изгориш!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 01 Май 2006, 0:47

Честито.Некви борчета гледаше забелязах в ауди форума,но явно ти е промит мозъка :mhihi: ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 01 Май 2006, 22:16

Bavarishe написа:Честито.Некви борчета гледаше забелязах в ауди форума,но явно ти е промит мозъка :mhihi: ;)

Не ми се сменят ластици на всеки 40-50 хил. км .... то едно за сметка на друго ...сега пък на автомата тре масло и филтри ...не е една беля.... :lol: :lol:

Предишна

Назад към E39