Въпрос относно допълнителна музика на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно допълнителна музика на е39
Колеги здравейте, прочетох бая теми но не намерих правилният отговор, извинявам се ако има такава тема...... Искам да запитам имам е39 523и, имам само касетката която е оригинална отпред и CD ченджер отзад в багажника. Искам да сложа бас тубата и усилователят.
Могали да ви помоля за правилното решение как да си свържа музиката, по точно от къде да взема сигналите за музиката?
мерси предварително и пак се извинявам ако се повтарям с тази тема
Могали да ви помоля за правилното решение как да си свържа музиката, по точно от къде да взема сигналите за музиката?
мерси предварително и пак се извинявам ако се повтарям с тази тема
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Re: Въпрос относно допълнителна музика на е39
Вземи сигнала от задните колони. Не само, че е най-лесното, но е и най-приложимото решение. На оригиналната музика, както и при навигациите (малка или голяма) никъде не върви "нормално предусилвателно" ниво като за чинчовете на усилвателя. Ако усилвателят има "Hi-Level Input" ще е най-добре, защото ще подадеш звъка от колоните направо там, а ако няма ще се наложи да се сложи съгласуващо устройство от високо-към-ниско ниво ( http://www.aval-bg.com/car-audio/audio- ... nisko-nivo - примерно ). След известни настройки на нещата бас-касата трябва да свирне. Друг е въпросът, че седаните са разделени с ламарина между купето и багажника, като отиваме към тази тема за леки справки
viewtopic.php?f=13&t=142797&start=0
Успех и да се похвалиш какво е станало.
Успех и да се похвалиш какво е станало.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
552 к.с. GAS POWEREDVideo -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Варианта с устройството от високо към ниско ниво е най-удачен и сигурно и аз нямаше да се занимавам да разглобявам, разпоявам, запоявам и т.н. ако бях се поразровил да науча за него, но ето в тази тема на стр. 12 съм показал как аз изведох 4 канала за усилватели.
Относно бас каса - ако не си със ски багажник, за да го свалиш и на негово място да сложиш касата, ще трябва да срежеш ламарината... иначе наистина нищо не става
Колегата отгоре ти е пуснал мн. показателна тема как трябва да станат нещата.
Относно бас каса - ако не си със ски багажник, за да го свалиш и на негово място да сложиш касата, ще трябва да срежеш ламарината... иначе наистина нищо не става
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Ако сигнала от говорителите ти идва много силен използвай съпротивление ,в схемата на усилвателя това е разликата между RCA изхода(камбанките)и вход от високоговорителя ...визирам моя усилвател Pioneer GM 5100
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
всеки нормален усилвател има high input за взимане на сигнал от колоните.опита ми показва че за бас сигнала е годен, но ако ще се връзват допълнителни колони през стъпалото, варианта не е удачен
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Този JBL примерно няма "Speaker (Hi) Level Input", както и BLAUPUNKT не се сещам да имат...

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
552 к.с. GAS POWEREDVideo -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
6 мнения
• Страница 1 от 1