Въпрос за алпина джанти!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Въпрос за алпина джанти!
Колега изпадна ми една изгодна оферта за алпина джанти 17-ки,обаче нямат капачки интересува ме капачките могат ли да се направят от стругари...? 
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Въпрос за алпина джанти!
Да не стане само фолк-циганйика..
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
дай само примерна снимка ,ако нямат някакви орнаменти дето да се връзват с джантата само лепящи емблеми си купуваш и си 
ако е тази джанта само добър стругар ти трябва http://munitechmotorcars.com/86~635~18A ... 005075.jpg

ако е тази джанта само добър стругар ти трябва http://munitechmotorcars.com/86~635~18A ... 005075.jpg
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Точно такива колега като от линка 17-ки нямат капачки..та това ме интересуваше стругар дали ще може да ми направи капачки 4 бройки!
колега, пробвал ли си в ebay да потърсиш за тия капачки... нищо чудно да изпаднат от някъде 

Колеги аз също имах подобен проблем,а в ebay оригиналните са просто безбожно скъпи,и се принудих да си направя по поръчка,и да ви кажа честно не е нищо сложно нито скъпо.Аз лично си купих лист алуминий с дебелина 2 или 3мм вече не помня,ако не се лъжа парчето беше 1м х 1м. от завода Ангел Стоилов в Пловдив,мисля че такъв има и в София,струваше ми около 30-тина лева,после го дадох на лазарно рязане с точните размери,даже ми направиха и каналче за емблемата по средата,после си взех и емблеми от ebay има различни размери на кои както му допада,следваше шприц и боичка,по един болт(секретен) при стругаря които директно минава през капачката и отива във фланеца на джантата.Всичко това ми легна не повече от 70-80лв,но трябва да кажа че станаха перфектно.Вярно не са като оригиналните с ключалки и.т.н но на външен вид по нищо не отстъпват,а и за толкова пари.......само за уточнение да кажа че в ebay най евтината капачка е 15 паунда без доставката и емблемата, пластмасова е,и е със захващане от типа на тасовете,много приятно и услужливо за през ноща за всеки които е въоражен с една отверчица и осъмваш без капачки................ 

6 мнения
• Страница 1 от 1