Съвет за Е39 поддръжка.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за Е39 поддръжка.
Здравейте,
насочил съм се към закупуване на е39 и се колебая между моделите 528 и 520. Имам няколко въпроса
1. Коя година се пуска в производство новия по-новия двигател 2000сс / да не е 150 коня, а малко по-мощния - следващия
/
2. Можете ли да ми кажете в цифри някаква част от поддръжката. Неща за които сте сменяли и сте давали пари Вие./тъкмо ще успея да придобия представа какво се чупи по-често/
3. Тъй като не разбирам много и какво да гледам на колата - къде мога да отида с колата да проверят за да видя дали колата е добра или е много счупена. Ако отида в ДаруКар или КаморАуто ще обърнат ли достатъчно внимание?
4. На какво да се наблегне при огледа и закупуването на такъв автомобил.
5. Има ли смисъл от по-мощния мотор 2800сс /някой който има впечатление и от двете
/
Предварително Ви благодаря за обърнатото внимание!
Поздрави
насочил съм се към закупуване на е39 и се колебая между моделите 528 и 520. Имам няколко въпроса

1. Коя година се пуска в производство новия по-новия двигател 2000сс / да не е 150 коня, а малко по-мощния - следващия

2. Можете ли да ми кажете в цифри някаква част от поддръжката. Неща за които сте сменяли и сте давали пари Вие./тъкмо ще успея да придобия представа какво се чупи по-често/
3. Тъй като не разбирам много и какво да гледам на колата - къде мога да отида с колата да проверят за да видя дали колата е добра или е много счупена. Ако отида в ДаруКар или КаморАуто ще обърнат ли достатъчно внимание?
5. Има ли смисъл от по-мощния мотор 2800сс /някой който има впечатление и от двете

Предварително Ви благодаря за обърнатото внимание!
Поздрави

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Добре дошъл във форума пожелавам ти много приатни мометии сред нас
Мога да ти помогна само по 1 въпрос по новия двигател М54Б22 се пуска след 2000г.и по точно след 9месец ако не ме лъже памета обема е увеличен на 2.2,а мощноста на 170к.с

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Re: Съвет за Е39 поддръжка.
e39-fan написа:3. Тъй като не разбирам много и какво да гледам на колата - къде мога да отида с колата да проверят за да видя дали колата е добра или е много счупена. Ако отида в ДаруКар или КаморАуто ще обърнат ли достатъчно внимание?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 947#277947
В който и сервиз да отидеш, най важното е да я закачиш на компютъра и да прочетеш дали има грешки ... другото е написано в линк по-горе
Re: Съвет за Е39 поддръжка.
CheGevara написа:e39-fan написа:3. Тъй като не разбирам много и какво да гледам на колата - къде мога да отида с колата да проверят за да видя дали колата е добра или е много счупена. Ако отида в ДаруКар или КаморАуто ще обърнат ли достатъчно внимание?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 947#277947
В който и сервиз да отидеш, най важното е да я закачиш на компютъра и да прочетеш дали има грешки ... другото е написано в линк по-горе
Може да има грешки, случва се, но е добре ако след изтриване ( на грешките ) не се появяват отново

VEGA
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
popai написа:520, 523, 528, - Е39 кой двигател за Вас е по добър,
Той си е един и същ М52 само обема е различен. Въпрос на разход/данъци+бензин/ и предпочитания за мощност.
7 мнения
• Страница 1 от 1