Моля за съвет
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- kapanec_72
- Потребител
-
Моля за съвет
колеги при затягане на гаиката на ГНП–ТДС
прехвърлих зъб от центровката колянов вал–гнп,можели по някакъв начин да го върна или щетрябва да отварям агренажа

прехвърлих зъб от центровката колянов вал–гнп,можели по някакъв начин да го върна или щетрябва да отварям агренажа

0897058321
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Моля за съвит
И на мен ми се е случвало
Начина по който го направих аз е следния : Взимаш една друга зъбчатка за помпата,броиш и зъбите,изваждаш един зъб от общата бройка и прехвърляш още толкова зъби.ПРИМЕРНО ако са 20 зъба на зъбчатката на помпата прехвърли още 19 зъба и пак се връща на белези. Но трябва да си 100% сигурен колко зъба си прехвърлил в момента.
П.С. Имай впредвид че щом ти се е случило това веригите са ти за смяна и то незабавна.
П.С. Имай впредвид че щом ти се е случило това веригите са ти за смяна и то незабавна.
- kapanec_72
- Потребител
-
ivanov 530d написа:И на мен ми се е случвалоНачина по който го направих аз е следния : Взимаш една друга зъбчатка за помпата,броиш и зъбите,изваждаш един зъб от общата бройка и прехвърляш още толкова зъби.ПРИМЕРНО ако са 20 зъба на зъбчатката на помпата прехвърли още 19 зъба и пак се връща на белези. Но трябва да си 100% сигурен колко зъба си прехвърлил в момента.
марка на вериги запчатки оптегачи успокоители;и цени акоможе0897058321
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
- kapanec_72
- Потребител
-
Re: Моля за съвет
520_i написа:Един приятел ги сменя миналото лято, взе всичко от Дару Кар за около 600лв.
колко е гаранцият във километри
0897058321
- karlosjackal
- Потребител
-
- Кара: Е39 525d
ivanov 530d написа:И на мен ми се е случвалоНачина по който го направих аз е следния : Взимаш една друга зъбчатка за помпата,броиш и зъбите,изваждаш един зъб от общата бройка и прехвърляш още толкова зъби.ПРИМЕРНО ако са 20 зъба на зъбчатката на помпата прехвърли още 19 зъба и пак се връща на белези. Но трябва да си 100% сигурен колко зъба си прехвърлил в момента.
Оле мале.Аз не бих се навил
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
karlosjackal написа:ivanov 530d написа:И на мен ми се е случвалоНачина по който го направих аз е следния : Взимаш една друга зъбчатка за помпата,броиш и зъбите,изваждаш един зъб от общата бройка и прехвърляш още толкова зъби.ПРИМЕРНО ако са 20 зъба на зъбчатката на помпата прехвърли още 19 зъба и пак се връща на белези. Но трябва да си 100% сигурен колко зъба си прехвърлил в момента.
Оле мале.Аз не бих се навил
И какво предлагаш да се направи тогава в тази ситуация,да отворя мотора наново ли ?
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
kapanec_72 написа:520_i написа:Един приятел ги сменя миналото лято, взе всичко от Дару Кар за около 600лв.
Няма гаранция! Гаранция ще има ако ги сменяш в техния сервиз, той си ги сменя сам.
- kapanec_72
- Потребител
-
520_i написа:kapanec_72 написа:520_i написа:Един приятел ги сменя миналото лято, взе всичко от Дару Кар за около 600лв.
Няма гаранция! Гаранция ще има ако ги сменяш в техния сервиз, той си ги сменя сам.
не затази гаранция питах а за гаранция като марка
0897058321
10 мнения
• Страница 1 от 1