Зов за Помощ- проблем!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320D , 2002г.

Зов за Помощ- проблем!!!

Мнение от ronnin » 23 Юни 2008, 22:39

БМВ 320д ,02 , 150кс , така , оставих колата за около 2ч. на паркинг и след това , отивам , въртя да паля , но непали , беше ми светнала лампата за горивото , преди 10 км и такмо щях да зареждам и както и да е , мислих че не ми показва правилно уреда и за това е свършило горивото , сипах 5л. отидох до ОМВ и догоре . Покарах малко бавно и след това натиснах гаста , колата се стрелна ,но нещо изтрака в двигатела , пробвах няколко пъти и винаги се чува това по скоро чаткане и след това светна лампата за подгрев и влезе в авариен режим .Някои имал ли е подобен проблем. И кажете някой сервиз във Варна различен от Варна карс!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kasabov » 24 Юни 2008, 12:21

не съм специалист, но звучи сякаш ти е свършило горивото или ти е влязъл въздух заедно с горивото.

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 24 Юни 2008, 21:52

То въздуха си го вади не пречи по вероятно е да има някакъв проблем мотора :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от plevenskiq_ » 24 Юни 2008, 22:05

Иначе колата пали ли? Дано да не е това за което си мисля! Иначе при такова чаткане както ти викаш може да ти е заминала и дъмпферната шайба! На мойта и се случи един път и истината е че доста се чуваше, но не е влизала в авариен режим, даже я закарах така до сервиза! Отвори капака, запали колата и се огледай малко по ремъците! Ако е шайбата ще разбереш веднага понеже се вижда как играе!
Дано да е нещо малко!
Успех!!!
Te Gusta Conducir?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ronnin » 27 Юни 2008, 23:15

Звукът е по скоро като детонация , може би е имало малко въздух , на следващият ден всичко беше нормално , минах 1000км. без проблем и само с пален резервоар , вече , но преди малко пак направи същият номер , натискам газта до долу и точко когато дърпа рязко се чува това четъркане и колата губи мошност . Вазможно ли да е от запушена дюза???
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ronnin » 29 Юни 2008, 15:42

Утре ще ходя на диагностика във Варна карс и се надявам да се останови проблема .Днес правих тестове и останових че този проблем го има само при натискане на газта до 2000 оборота , след това всичко е ОК , и звукът е точно като детонация или като збъркана центровка . Ако някои е имал сащият проблем да пише.
Изображение

Назад към E46